Koalicija Unija MOST za kratko vreme postiže ogromnu popularnost

Koalicija Unija MOST za kratko vreme postiže ogromnu popularnost. Građani iz svih delova Srbije vide ovu političku opciju kao jedinu alternativu koja se pojavila u poslednjih trideset godina

Balkanska pravila su pre nekoliko dana izvestile javnost da se na srpskoj političkoj sceni pojavila nova politička snaga oličena u MOST-u. Iz informativne službe novoosnovane koalicije javljaju da je sve više građana koji pristupaju njihovim redovima.

-Javili su nam se pripadnici mlađe populacije iz opštine Ražanj, iz Nišavskog okruga. Kako su istakli, našu Uniju MOST vide kao jedinu zdravu političku opciju koja pod svojim okriljem ujedinjuje skoro sve elemnte zajednice i sve socijalne kategorije stanovništva. Istakli su, takođe, da se u njihovoj opštini u poslednjih dvadesetak pa i više godina ništa nije promenilo

-Ko god da je na vlasti na nivou Republike, ovde kod nas u Ražnju su na čelu uvek isti ljudi. Vi ste jedina mogućnost da se nešto promeni na bolje a da to nije vlast ili bivša vlast. Želimo da sa vama uradimo nešto dobro za našu malu opštinu koja se nalazi na izuzetnom strateškom mestu. Takođe, nećemo da zbog nemogućnosti da radimo kod naše kuće idemo po belom svetu trbuhom za kruhom. Zato pristupamo MOST-u jer nam je više dosta priča o bojkotu jednih i o boljem sutra drugih. Uzdamo se u vas i naš entuzijazam i energiju.

Opština Ražanj

Advertisements

Iz MOST-a su nam takođe rekli da je Ražanj najnoviji primer zainteresovanosti za njihov politički program a da su im se, takođe, pre toga javljali iz mnogih lokalnih zajednica iz svih krajeva Republike Srbije.

Izvor: Balkanska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *