Udruženje ratnih veterana graničara dalo podršku MOST-u

Unija MOST gotovo svakodnevno dobija sve veću pažnju javnosti. Udruženje ratnih veterana graničara je dalo apsolutnu podršku daljoj političkoj borbi MOST-a

Imajući u vidu da je MOST jedina opcija na srpskoj političkoj sceni koja je kao jedan od prioriteta svog političkog delovanja naznačila brigu o borcima, ratnim veteranima i ratnim vojnim invalidima, podrška od ovog dela naše populacije svakodnevno pristiže na adresu ove novoformirane političke snage. Poslednja u nizu svakodnevnih poruka podrške stigla je od Udruženja ratnih veterana graničara. Ovo Udruženje je jasno stavilo do znanja da će u buduće pratiti i podržavati aktivnosti MOST-a, uzimajući u obzir da je to jedina politička snaga koja ratne veterane i ratne vojne invalide ističe kao elitu.

Iz Unije MOST su komentarisali ovu vest

Advertisements

-Ratni veterani, borci i ratni vojni invalidi su za nas najvažnija kategorija društva, naša elita i uvek će oni biti primarni fokus našeg delovanja. Zahvaljujemo se na podršci. Ne samo veterani i rani vojni invalidi, nego i svi pripadnici našeg društva koji žele da se poštuju izvorni principi organizovanja i upravljanja društvom. MOST je otvoren svima koji hoće i mogu da doprinesu boljem životu svim građanima.

Izvor: Balkanska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *