NAJTEŽA ZLOUPOTREBA SLUŽBENOG POLOŽAJA: bahatost direktorke komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara

Zloupotreba službenog položaja kao navika! Direktorka komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije Radmila Ugrica sopstveni položaj koristi kao Bogom dan!

Niz zloupotreba u radu komore medicinskih sestara i zdravstvenih tehničara Srbije nisu prošli neopaženo budžetskoj inspekciji Ministarstva finansija Republike Srbije. Kontorolom budžetske inspekcije ispitane su delatnosi komore a koja je obavljena na dan 12.01.2017. godine  ustanovljeno je da je na pomolu još jedna zloupotreba sredstava kao i očigledna zloupotreba službenog položaja. Da stvar bude još gora, direktorka komore, Radmila Ugrica svojim konstantnim bahatim ponašanjem predstavlja oličenje nesavesnog ponašanja.

Radmila Ugrica

Otpuštanje radnika sa posla je pretvorila u sopstveni hobi. Redakcija Balkanskih pravila je dobila pouzdane informacije koje su potkrepljene dokaznim materijalom o malverzacijama koje se događaju a čiji je vinovnik Radmila Ugrica. Zahvaljujući delatnostima Radmile Ugrice, protiv komore se vode još četiri parnična postupka zaposlenih koji su proglašeni tehnološkim viškom.

Dokazni materijal o prethodno navedenom nalazi se na sledećem linku:

Advertisements

presuda apelacionog suda

Izvor : Balkanska

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *