Nikola Kojo liderima opozicije: Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!

Nikola Kojo liderima opozicije: Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!

Lideri Saveza za Srbiju koji su uključeni u protest “1 od 5 miliona”  u subotu rekli da zbog uskršnjih praznika protesta naredne subote neće biti.

Na tu izjavu se osvrnuo jedan od naših najboljih glumaca i učesnika protesta Nikola Kojo, koji je na Twiteru napisao i podsetio da se isti takav scenario odigravao sa protestima 2016., koje je predvodio tadašnji lider PSG Saša Janković, i koji je uspešno te proteste sahranio:

“Pauza do iza Uskrsa? Nešto mi poznato? Opominjali mnogi. Al džaba… narod željan slobode ne vidi dobro. Samo želi. I srlja dalje, iako mu mutno pred očima…E pa, Spasiba za družbu Sojuz za Serbiu. Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!”

Jedan od organizatora protesta “Jedan od pet miliona” Miodrag Simović izjavio je za N1 da ipak neće biti prekida u okupljanjima građana i da je sledeći protest zakazan za subotu 27. april.

Nikola Kojo liderima opozicije: Pregovarajte i lepite im nalepnice. To je vaš maksimum!
Ilustracija Balkanska, Foto: Twitter, Savez za Srbiju, Agencije

“Sve će teći normalno i gledaćemo da pojačamo i pokažemo nezadovoljstvo naroda. Nećemo odustati dok ne dobijemo slobodne izbore i funkcionalan sistem. Kampovanje je najavljeno i toga će biti, oko nekih oblika blokade nemamo konkretnu ideju, ali se o tome razmišlja kao i o daljem razvoju protesta”.

On je dodao i da će biti više performansa kako bi se građanima skrenula pažnja na suštinu problema.

Advertisements

N1 podseća da će u sredu, 24. aprila, u Savamali, na godišnjicu rušenja u Hercegovačkoj, takođe biti organizovan protest.

Balkanska, N1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *