Objavljen snimak Šešeljevog susreta sa Putinom (VIDEO)

Objavljen snimak Šešeljevog susreta sa Putinom (VIDEO)

Predsednik SRS Vojislav Šešelj sastao se u četvrtak sa predsednikom Ruske Federacije Vladimirom Vladimirovičem Putinom, a video-snimak na kom Šešelj razgovara sa Putinom definitivno otklanja dileme koje su postojale u vezi ovog susreta.

Screenshot

Šešelj je rekao da se sakrio u jednoj prostoriji, a onda, na iznenađenje svih, izašao iz nje kada je video da Putin izlazi iz Hrama.

Posle toga su se rukovali, Šešelj se drhtećim, skoro plačnim glasom predstavio, ali, kako kaže, predsednik Ruske Federacije je rekao da za tim nema potrebe, jer vrlo dobro zna sve o njemu, prenose portali.

Šešelj je Putinu rekao da je lider parlamentarne opozicije i izneo stavove SRS o učlanjenju Srbije u ODKB i Evroazijski savez i naglasio da je SRS protiv EU. Putin je klimanjem glave i sa osmehom slušao reči lidera radikala.

Šešelj je podsetio Putina i da je haški robijaš, što je Putin takođe znao, kako je ranije izjavio predsednik SRS.

Šešelju je ovo prvi put da se susreće sa Putinom i ne krije zadovoljstvo zbog posete i ponavlja da je pet sati morao da bude u jednoj prostoriji čekajući Putina. Lider radikala kaže da je rizikovao, ali se rizik isplatio.

Izvor: Balkanska, Srbija Danas