Obradović: Sutra krećemo u odbranu države, slobode i demokratije i nema povlačenja!

Obradović: Sutra krećemo u odbranu države, slobode, demokratije i nema povlačenja!

Lider pokreta Dveri i predsedavajući Saveza za Srbiju Boško Obradović rekao je da će. posle 13.aprila, ako se vlast ogluši o zahteve naroda, krenuti opšta građanska neposlušnost. On je u emisiji “Skeniranje” u produkciji HelmCasta pozvao sve koji su “protiv ovakve vlasti” da sutra dođu u Beograd.

“Četiri meseca smo mirno protestovali i šetali i vlast nije htela da razgovara. Zato sutra imamo velike demonstracije u Beogradu. Ako ne ispuni zahteve posle sutrašnjeg mitinga imamo poseban plan. Ne mogu da otkrijem baš sve da to vlast ne bi zloupotrebila”, rekao je Obradović.

Obradović: Sutra krećemo u odbranu države, slobode, demokratije i nema povlačenja!

On je kazao da prevoznici po Srbiji otkazuju prevoz za Beograd.

“Nama su prihvatili Gradskom odboru u Čačku i onda nam otkazali, pokvario se naprasno motor. I poslali dopis. To je slučaj i sa drugima. BIA i inspekcije upadaju i prete privatnim prevoznicima i ljudi ne mogu i ne smeju da rade svoj posao”, naveo je lider Dveri.

On je kazao da je neverovatno čime se sve vlast služi, ali i dodao da to neće sprečiti nezadovoljne građane da stignu do prestonice.

“Što nas više bude, pre će pasti Vučić. Svi koji više ovo ne mogu da trpe sutra treba da budu u Beogradu. Ako ima volje za svakog će se naći mesto. Ovaj protest sutra je odbrana države, slobode i demokratije”, poručio je Obradović.

Advertisements

Govoreći o najavljenom štrajku glađu ministra Aleksandra Vulina, poslanika SNS Aleksandra Martinovića i zamenika gradonačelnika Gorana Vesića, Obradović je kazao da je to “nečuveno”.

“To su njihove provokacije. Zamislite štrajkuju u parlamentu i Skupštini grada baš na ta dva mesta između kojih će biti veliki narodni protest. Pa to se graniči sa ludilom”, rekao je Obradović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *