Pale Teške reči! Lukas očitao lekciju Vuku Jeremiću

Legendarni pevač Aca Lukas bukvalno je počistio patos sa Vukom Jeremićem u oštroj reakciji na to što mu je ovaj nazovi političar poručio da će goreti u paklu samo zato što je u Spensu pevao pesmu “Ovo je Srbija”.

Dakle, Vuče (zecu) Jeremiću. Kako da shvatimo ovu tvoju “demokratsku pretnju”, gde kažeš nekome, (meni), nekome ko ne misli isto kao ti, nekome ko podržava ljude koji vole svoju zemlju i rade za svoju zemlju, nekome ko takođe voli svoju zemlju, da će taj goreti u paklu? Pa ako si utripovao da si nekakav Tarabić ili Nostradamus i slično, to bi i mogao da akceptiram, kao ti proričeš sudbinu, a znamo koliko si, tj. nisi normalan, mislim da bi to bilo legitimno! Ali za F odeljenje! Ali, ako ovo shvatimo kao određenu pretnju da po eventualnom tvom dolasku na vlast, što je, naravno, i ti to znaš, nemoguće, ali ajde, ako tako shvatimo, to znači da bi ti kao vlast sve one koji nisu politički i bilo kako na tvojoj strani, ti spalio na nekakvoj lomači i slao u pakao? Sva sreća, pa je tvoj dolazak na vlast toliko nemoguć da ne bi mogla ni kvota u kladionici da se odredi! U takve bajke ni ti ne veruješ zato i praviš ovakve tupave izlete, pa ćeš sada morati da me trpiš na grbači jer nisi svestan za kakvu si se trofaznu žicu ogoljenu uhvatio kada si mene prozvao?

Šta ti je smetalo? Pesma “Ovo je Srbija”? Šta je trebalo da pevam? Ovo je Albanija? Ti bi to više voleo? Pare koje si dobio za tako nešto ćes morati da pravdaš kod onih sto su ti ih dali, ali, Jeremiću, juče je cela Srbija bila u Novom Sadu, a ti si bio kod kuće i ti si goreo, ne u paklu, nego od muke, jer na tvojim skupovima ni lasom ne možeš da nahvataš više od desetak radoznalih prolaznika! Nego, jesi li ti to mene hteo da uplašiš? Da vidiš samo kako sam se naježio! Ja mogu i da gorim u paklu, ti čak ni to ne možeš jer količina smrada i kontaminacije koje bi proizvelo tvoje sagorevanje čak je i za pakao nepodnošljiva! Ti nećeš ići u pakao jer tvoj pakao je tvoj bedni i neuspešni život! I ja ti želim da što duže živiš jer ćeš tako biti sve nesrećniji, kada shvatiš da ti ništa za rukom ne polazi, kada shvatiš da ni penzionere na Kalemegdanu ne možeš da pobediš u dominama. Probaj da se kandiduješ za predsednika kućnog saveta, i to ćeš izgubiti. A pretpostavljam da živiš u kući, znači, ni tvoji ukućani ne bi glasali za tebe!

Sram te bilo, bolesniku jedan sa iskrivljenom facom, psihopato, da ti nekome kažeš da će goreti u paklu, zašto, zato što nije pi*ka izdajnička kao ti? Jado jedna, idi i čekaj da ti neko da lopovske da se popneš na trotoar, a o predsedniku ne sanjaj, glupane, između ostalog, nema te predsedničke govornice iza koje bi se ti video!

Možda da se kandiduješ u državi Liliput, ali ona postoji samo u knjizi! Dok Liliputanci, izgleda, postoje, kada vidimo tebe! Idi pitaj nekog plastičnog hirurga da li se radi nadogradnja tela, pa te pare izdajničke uloži da i ti jednom izgledaš kao odrastao čovek, a ne kao retardirani štreber! I na kraju, taj pakao u koji me ti šalješ je Vrnjačka Banja, za pakao iz koga bi me poslao kada si ti ili tebi slični na vlasti, tako da mi, veruj mi, ne bi teško pao! Ali pošto ćeš ti da pobediš na izborima, ali recimo za najodvratniju njušku, ja se ne sekiram! Ni sa kakvim pozdravom, m’rš, Sotono!

Izvor: republika.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *