Ponavlja se istina da su najveći neprijatelji Srbima baš Srbi, a da nema rđe dok iz Bosne ne dođe

Ponavlja se istina da su najveći neprijatelji Srbima baš Srbi, a da nema rđe dok iz Bosne ne dođe

Moji prijatelji i ja smo danas sa mnogo entuzijazma skrenuli pažnju na istorijske činjenice da teritorija današnje Albanije najvećim delom pripada Srbima i Crnogorcima.

Piše: Gordana Sekulić

I onda ukjučim TV i vidim onog bosanskog brundala Dodika na RTS kako ispunjava plaćene naloge podrške Vođi i smuči mi se od defetizma, gluposti, izvrtanja činjenica i bestijalne odbrane Vučića i njegove politike izdaje nacionalnih interesa.

Ponavlja se istina da su najveći neprijatelji Srbima baš Srbi, a da nema rđe dok iz Bosne ne dođe
Printscreen

Sve se svodilo na tvrdnju da su i Amerika i zemlje EU spremne da prihvate svaki dogovor koji postignu Beograd i Priština, ističići kako su njemu, eto, neki visoki evropski komesari rekli da nikada pre Vučića, sa srpske strane, nije postavljan zahtev tipa – pa dajte nam bar nešto od Kosova???

Naravno da nije medvede bosanski!

Kosovo je Srbija i koji moralan i odgovoran Srbin bi tražio nešto od onoga što je celo njegovo???

To je specijalnosot izdajnika i nesposobnih kukavica i manipulatora kao što je Vučić.

Zahvalio je prijatelju Vučiću i na materijalnoj pomoći Republici Srpskoj i istakao da svaka opština ima neku investiciju koju je finansirala Republika Srbija, pa čak i nekoliko opština u federaciji gde žive Srbi.

O tome da opštine u Srbiji grcaju u siromaštvu i bedi i da Srbi u Srbiji grcaju u siromaštvu i bedi, međed nije pričao jer ga takve trivijalnosti ne interesuju. Baš kao ni onog koji mu udeljuje srpske pare u zamenu za bezrezervnu podršku.

Taj bosanki buzdovan podržava izdaju Kosova u nadi da će Republika Srpska dobiti nezavisnost, uzdajući se i u podršku Rusije (što Srbija ne čini, zahvaljujući Vučiću). Pritom, pun sebe i kao da mu je babo u nasleđe ostavio Republiku Srpsku ili da je on ginuo i borio se za nju a ne da se bavio švercom i crnom berzom dok su drugi ginuli.

Ponavlja se istorijska istina da su najveći neprijatelji Srbima baš Srbi, a da nema rđe dok iz Bosne ne dođe, ponovo se uverih.

Balkanska