RADIO MOST OBELEŽIO DAN DRŽAVNOSTI SRBIJE

Prvi Balkanski multilingvalni i multikulturalni radio MOST emitovao je specijalnu emisiju povodom Sretenja, Dana Državnosti Republike Srbije.

Radio MOST, koji ima centralni studio u Skoplju, sa dopisnicima iz studija u Beogradu i Nišu realizovao je program u kom su učestvovali NJ.E. Nevena Jovanović, ambasadorka Republike Srbije u Skoplju, Miloš Ćirić, Načelnik Jablaničkog upravnog okruga, Boško Ničić, Gradonačlnik Grada Zaječara, kao i Miroslav Jovanović, narodni poslanik u Sobranju Severne Makedonije i predsednik Srpske stranke u Makedoniji.

Novinar Bojan MIlić iz studija u Nišu govorio je o značaju Sretenja za srpski narod i istoriju.

Istim povodom u Ambasadi Republike Srbije u Skoplju uručena je Plaketa “MOST BALKANA”, koju je uredjivački savet Radija MOST ustanovio prošle godine , Aleksandru Vučiću za doprinos zbližavanju naroda Balkana kroz inicijativu OTVORENI BALKAN, a koju je primila ambasadorka Republike Srbije Nevena Jovanović.

U Sobranju Republike Severne Makedonije narodni poslanik Miroslav Jovanović upriličio je prijem za ekipu Radija MOST i govorio o Sretenju, koje je i slava Srpske stranke u Makedoniji.

Advertisements

O Sretenju su u emisiji govorili i Dejan Grujić, novinar Radio Beograda i Violeta Aleksić, urednik Radija Krug iz Švajcarske.

 

Radio Most

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *