Sergej se naduvao pa se vozikao po Kruševcu? Zadržan 12 sati u policiji?

Sergej se naduvao pa se vozikao po Kruševcu? Zadržan 12 sati u policiji?

Sergej Trifunović, glumac i bivši predsednik Pokreta slobodnih građana, priveden je 17. aprila u naselju Gornji Stepoš u Kruševcu, piše Nova.rs.

Njega je saobraćajna policija zaustavila oko 12.30 časova na putu Kruševac-Ravni. Glumcu je određeno zadržavanje od 12 sati zbog navodne vožnje pod dejstvom marihuane.

Sa potala Nova.rs su zvali glumca kako bi potvrdio njihova saznanja, ali do objave teksta nije odgovarao na pozive.

Inače, ovo nije prvi put da Trifunović krši zakon u saobraćaju. Velika prašina podigla se 13. januara prošle godine na Novom Beogradu, kada se u večernjim časovima, navodno pod uticajem kokaina, svojim automobilom zakucao u autobus Javnog gradskog prevoza, a potom pobegao.

Kako su mediji tada pisali, on se posle udesa pravdao da je otišao jer je „morao da otvori vrata majstorima i da nahrani mačke“. Nekoliko sati posle incidenta, sam se prijavio policiji, ne krijući da je koristio drogu.

Međutim, tu nije bio kraj. Nepunih mesec dana kasnije, Trifunović je svojim džipom „audi Q2“ ponovo izazvao saobraćajnu nesreću na auto-putu za Novi Sad, kada se brzinom od 150 kilometara na sat zakucao u „fijat stilo“ kojim je upravljao Srđan S. (44), a koji je zbog povreda završio u bolnici. Nesrećni čovek je kasnije izjavio za medije da je čudom preživeo sudar.

Advertisements

Nova.rs

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đorđević upitao opoziciju: Dokle ćete biti Vučićeve ovce, Srbija nema vremena da čeka?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *