ĐORĐEVIĆ: ZAŠTO NAPREDNJACI ĆUTE?

ĐORĐEVIĆ: ZAŠTO NAPREDNJACI ĆUTE?

Predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević upitao je juče u saopštenju upućenom medijima zašto funkcioneri Srpske napredne stranke ćute na podatke o vezama ove stranke i režima u Srbiji sa korupcijom i organizovanim kriminalom, koje je u emisiji „Utisak nedelje“ izneo osnivač tog pokreta i bivši pripadnik Uprave kriminalističke policije, Milan Dumanović.

„Uvek kada bismo otkrili neku aferu, bilo naš pokret ili neka druga opoziciona stranka, bilo neki nezavisni medij, SNS bi napadao iz svih oružja. Ministri, poslanici i drugi funkcioneri ove stranke ne bi se skidali sa Pinka, Hepija i sa naslovnica tabloida. Sada međutim ćute, nema čak ni demantija“, ukazao je Đorđević.

On je objasnio da je to vrlo neobično i da njihovo ćutanje može biti protumačeno kao znak slabosti.

„Ovo je očigledno tema koja ih boli, zato što narod zna da je sve to istina. U svakom mestu u Srbiji, na svakom koraku, vidljive se veze mafije i Srpske napredne stranke. Znaju u SNS da im nema spasa ako se ova tema otvori do kraja“, direktan je predsednik pokreta Oslobođenje.

Đorđević je podsetio da je Milan Dumanović, u kapacitetu višestruko nagrađivanog policajca koji je izgubio posao zbog ukazivanja na nezakonite radnje u MUP-u, u nedelju uveče izneo više informacija o vezama SNS sa trgovinom narkoticima, o učešću organa Srbije u ratu između Kavačkog i Škaljarskog kriminalnog klana, o postavljanju politički podobnih lica da upravljaju policijom, o praćenju i prisluškivanju novinara i opozicionara za račun režima, kao i o vezama BIA i tabloida.

Advertisements

„Mi ćemo nastaviti da otkrivamo njihove afere i nedela, jer ceo srpski narod mora da zna kakva mafija je zauzela ovu državu“, kaže lider Oslobođenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI

Đorđević: Selaković da objasni da li se novac za Hram iznosio u kešu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *