Šešelj sastavlja Vladu u senci sa mladim i nekompromitovanim članovima

Šešelj sastavlja Vladu u senci sa mladim i nekompromitovanim članovima

Kao što je i obećao u ranijim gostovanjima u svojoj omiljenoj obrazovnoj emisiji, Vojislav Šešelj uručio je članske karte Srpske radikalne stranke učesnicima rijalitija „Parovi“ Milutinu Miliju Radosavljeviću i Đorđu Tomiću, dok su pristupnice potpisali Dina Galorini i Božidar Milovanović, piše Kurir.

Šešelj sastavlja Vladu u senci sa mladim i nekompromitovanim članovima
Potencijali ministri iz redova SRS sa svojim liderom, Foto: Screenshot

Lider radikala smatra da će zahvaljujući ovom postupku svaki učesnik rijalitija u njegovu partiju dovesti još 500 simpatizera, pa će korist od njih biti višestruka. Oduševljeni činjenicom da laganim koracima ulaze u političke vode, takmičari su počeli da maštaju o budućim funkcijama, a Šešelj im je pomogao u preraspodeli fotelja. Prema njegovom mišljenju, Mili bi se odlično snašao kao ministar trgovine, a Ljubica Stankov u sektoru zdravlja, jer je njen otac Slobodan Stankov čuveni beogradski internista.

– Ti bi bila bolja ministarka zdravlja nego Slavica Đukić Dejanović, u to sam uveren. Đorđe bi mogao da bude ministar zadužen za sport i omladinu. Samo za funkciju ministra je potrebno da imate fakultetske diplome, to da znate – savetovao je Šešelje svoje buduće saradnike.

Po svemu sudeći, radi se o formiranju neke vrste Vlade u senci sa ljudima koje do sad nije uprljala politika.

Budući ministar trgovine

To što su im prostitucija, kriminal i slično bila dosadašnja zanimanja, samo im može pomoći da se brže, jače i bolje uklope i snađu u političkom delovanju  i svoga lidera i radikala, kako onih novih i naprednih, tako onih starih i nazadnih.

Obradovani smo činjenicom da je Vojislav Šešelj sebi našao dostojne saradnike, te da će uz njihovu pomoć uspešno i definitivno zabosti glogov kolac u srce povampirenoj Srpskoj radikalnoj stranci.

Advertisements

Istovremeno se nadamo da će posle tog čina pristupiti svom naprednom političkom sinu Aleksandru Vučiću i tako doprineti još bržoj propasti i nestajanju SNS-a, te samim tim po prvi put uraditi nešto dobro za spas Srbije i njenih građana.

Balkanska