Srbija ima prestolonaslednika a nije Karađorđević ni Obrenović

Foto: Zvanična fb stranica princa Stefana Crnojevića

  Srbija ima prestolonaslednika a nije Karađorđević ni Obrenović! Istina je! Javnost u Srbiji ovih dana je bolje upoznata sa Princom Stefanom Crnojevićem, koji je potomak vodećih Carskih i Kraljevskih Kuća na Balkanu!

Skender-beg , Patrijarh Arsenije III Crnojević, car Jovan Nenad, pripadnici su moćne vlasteoske porodice Crnojević koja je svojevremeno vladala područjem Zete a današnje Crne Gore! Vekovi su prošli, carstva su se smenjivala, Balkanom su prolazile osvajačke horde ali se Carska i Kraljevska krv prenosila iz generacije u generaciju, prenoseći bogatstvo prošlih vremena kada smo bili najmoćnija sila u ovom delu Evrope! Živi svedok postojanja srpskog plemstva i legitimni naslednih srednjovekovnih srpskih dinastija-Princ Stefan Crnojević je neko ko ponosno ističe da je njegova glavna misija da pomogne svoj narod!

On je, gostujući na TV Hepi, istakao da za sebe ne traži nikakve povlastice već isključivo želi da pomogne svome narodu! Rekao je da Srbija treba opet da bude Carstvo, Ustavna monarhija, da treba da se ugleda na uspešne monarhije u svetu, Japan na primer. Takođe, Princ Stefan je rekao da Crna Gora i Srbija trebaju da budu jedno, jer smo svi jedan narod. Naglasio je da on voli sve na Zapadnom Balkanom-Severna Makedonija, Crna Gora, Srbija, Republika Srpska-sve su to zemlje kojima su, u prošlosti gospodarili preci njegovog Carskog i Kraljevskog Visočanstva!

Princ Stefan Crnojević

Ugled i značaj Princa Stefana godinama unazad smeta Milu Đukanoviću, koji na sve načine pokušava da napakosti Njegovom Carskom i Kraljevskom Visočanstvu! Još 2016. godina je putem medija  pokušao da nanese štetu Princu Stefanu a takođe je i putem svojih diplomata ”poturao” priču da se radi o ”lažnom princu” iako postoje validni dokazi da je on potomak ne samo Crnojevića već i Paleologa i drugih Romejskih vladarskih i plemićkih Kuća! Milo Đukanović je diktator i uzurpator demokratije u Crnoj Gori i sasvim sigurno da mu smeta neko, ko je sposoban, radan i ugledan među narodom, posebno ako pripada lozi nekadašnjih gospodara Zete a današnje Crne Gore!

U društvu Pamele Anderson

Krunski princ i prestolonaslednik Crne Gore i Srbije, Stefan Crnojević je ugledan, obrazovan, sa izuzetnim međunarodnim kontaktima, govori više svetskih jezika, plemićkog držanja. Sve su to osobine koje nedostaju Milu Đukanoviću, valjda ga zato crnogorski diktator u tolikoj meri i mrzi. Narod u Crnoj Gori i Srbiji je jedan narod, neraskidivo vezan svojim krvnim , porodičnim i dinastičkim vezama za šta je Princ Stefan živi dokaz! Kako je objasnio Princ, zastava današnje Albanije je u potpunosti kopija Porodičnog grba njegove Kuće! Orao na crvenoj pozadini je prvobitno bio zlatni, međutim dolaskom Osmanlija, dolazi do zatiranja vidljivih znakova dostojanstva nekadašnje Hrišćanske vlastele.

Ujedinjenje i sabiranje svih srpskih zemalja pod jednu Carsku Krunu je moguće-Srbija, Crna Gora i Republika Srpska imaju svog kandidata za budućeg Cara! Nije Karađorđević a ni Obrenović već neko ko potiče iz dosta starijih i uglednijih Carskih, Kraljevskih i plemićkih Kuća! Stefan Crnojević je neko ko nosi gene pregaoca koji su stvarali srpsku državu u srednjem veku, viteške vrline koje krase njegovo delovanje i mudrost koju je nasledio od dobrih pastira, srpskih patrijarha, koji su, takođe bili članovi njegove Kuće i predvodnici srpskog pravoslavnog življa u teškim vremenima ropstva!

Advertisements

Princ Stefan kao gost u jutarnjem programu na Hepi TV

Balkanska pravila

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *