Srbijo pomozi Goranu Iliću-heroju sa Košara!

NATO agresija na našu Otadžbinu ponovo je pokazala da srpski narod ima heroje koji hrabro jurišaju u ”čeljusti zla” u odbranu svoje zemlje. Jedan od njih je i Goran Ilić, iz Majdanpeka. Nakon što je sve dao za slobodu svoga Otačestva i ostao 100 % invalid, ovom čoveku je danas potrebna naša pomoć. Nije prihvatljivo da oni koji su branili našu slobodu žive ispod svakog nivoa životnih uslova. Jer, oni su naša elita koja nam je omogućila da dišemo slobodno!

Goranu se u ratni raspored pada karaula Košare,gde će obavljati svoje vojničke dužnosti do napada na karaulu kada posle Uskrsa 1999 godine počinje glavni napad na  Košare i trajaće sve do povlačenja naše vojske sa Kosova i Metohije.u jednoj od takvih akcija žestokih napada na karaulu Košare i bombardovanja strateškom avijacijom NATO snaga, Goran Ilić biva teško ranjen od kasetne bombe u glavu i po čitavom telu. Posle toga biva prebačen u Vojnu bolnicu Niš a odatle na dalje lečenje na VMA, u Beograd.
Po završetku lečenja Goran iz bolnice izlazi kao 100% invalid i vraća se u svoj rodni Majdanpek,od para koje je dobio za odštetu i ranjavanje sebi kupuje jednosoban stan u kome je živeo do katastrofe koja ga je zadesila 2020.godine kada mu je stan u požaru skroz izgoreo.
Sada živi u nužnom smeštaju kod jednog gazde koji mu naplaćuje stanarinu ali mu je i dao otkaz sa rokom da se iseli iz stana jer je gazda isti prodao kinezima.
Poražavajuće slike uslova u kojima živi heroj sa Košara opominju javnost kako žive oni koji su sve dali za Srbiju i apeluje na sve koji mogu i hoće da pomognu ljudima kojima dugujemo svoju slobodu!
Slike užasa koji mu je naneo požar i uništio njegovo mesto za život su dokaz sa kakvom mukom se ovaj čovek bori. Postoji i dokumentovani dokaz da se požar i dogodio.
Apelujemo na pomoć heroju sa Košara! Potreban mu je materijal kako bi sanirao štetu nastalu usled požara i koliko-toliko opremio sebi krov nad glavom jer ga sadašnji stanodavac tera na ulicu! Srbijo pomozi! On je sve dao za tvoju slobodu! Broj žiro računa na koji možete uplatiti novac: 330-5300103413143-09, Goran Ilić, Majdanpek
Izvor: Balkanska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *