SVAKA ČAST Momirović za vreme svog mandata celu ministarsku platu davao u humanitarne svrhe!

Momirović je svoj ispit iz humanosti položio, a nadamo se da će i drugi naći načina da krenu, koliko su u mogućnosti, tim putem.

Dela, a ne reči je ono čime bi svako trebalo da se vodi. Biti čovek, nije samo stvar rođenja, već stvar ličnog odnosa prema drugim ljudima. Upravo taj “čovek” o kome govorimo je ministar u Vladi Srbije Tomislav Momirović, a evo kako je zaslužio tu “titulu”.

Potpuno je nepoznato javnosti da je ministar građevinarstva saobraćaja i infrastrukure, Tomislav Momirović, svoju celokupnu platu od početka svog mandata davao onima kojima je potrebnija, odnosno u humanitarne svrhe.

Uspešan poslovni čovek i srpski ministar i pre stupanja na pomenutu funkciju, odlučio je da ceo iznos plate uplaćuje dvema organizacijama koje se bave prevencijama raznih vidova bolesti kod mladih.

Kako saznajemo, pola iznosa odlazilo je u centar Nurdor, nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, a ostatak u Centar Srce iz Novog Sada koji se bavi prevencijom samoubistava kod mladih osoba.

Advertisements

Momirović je svoj ispit iz humanosti položio, a nadamo se da će i drugi naći načina da krenu, koliko su u mogućnosti, tim putem.

Izvor: Alo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *