TUŽBA PROTIV VLASTI ZBOG KRAĐE IZBORNE VOLJE

Zbog medijske blokade i nemogućnosti da se svačiji glas čuje ravnopravno i objektivno vest koju objavljujemo je moguće pratiti jedino putem elektronskih izvora. Naime, radi se o tome da se u Beogradu, u ulici Katanićeva broj 15 svakodnevno od 24.12.2018. godine okuplja narod. Razlog okupljanja jeste podrška koju narod pruža tužiocu Miroslavu Filipoviću da potpiše prijavu i procesuira odgovorna lica za krađu izborne volje građana Srbije. Krivična prijava se odnosi na vremenski period od 2012. do 2018. godine a glavni razlog jese taj da su Vlade Republike Srbije u razmaku od šest godina izabrane na osnovu milion i sedamsto nepostojećih glasova preminulih lica i 300.000 glasova državljana koji žive van teritorije Republike Srbije.

Advertisements

Tužilac je pod izuzetnim pritiskom aktuelne vlasti da ne potpiše krivičnu prijavu, upravo zbog toga se svakodnevno okuplja narod kako bi mu pružio podršku da ne poklekne pred pritiscima i obavlja svoj posao bez problema.

U vezi sa ovim, Sindikat Zaposlenih Policije, koji pruža podršku narodu koji se svakdnevno okuplja tražeći pravdu zbog izbornih krađa izrazio je nameru da, uprkos svakodnevnim pritiscima nastavi da pruža podršku ovim skupovima. Sprovođenje Ustava i Zakona Republike Srbije su od krucijalne važnosti i stoga je podrška naroda ovim skupovima izuzetno važna, navode iz Sindikata Zaposlenih Policije. Oni veruju da će odgovorni za izbornu krađu naroda biti privedeni pravdi, bez obzira da li pripadaju vlasti ili opoziciji, ili su nekada bili vlast a sada opozicija ili obratno.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *