Unija MOST za Pravdu i Pomirenje!

Izbori su zakucali na vrata, šta je-tu je, svi su predstavili svoje programske ciljeve u borbi za birače. Opcija koja se ovih dana nameće kao realan put za one neopredeljene birače jeste ona koja je formirana oko politike Muamera Zukorlića i njegove Stranke Pravde i Pomirenja! Unija Most je jedna od političkih stranaka koje su dale podršku gospodinu Zukorliću na Parlamentarnim i lokalnim izborima a predstavnik Unije Most Dušan Dr. Trifunović u intervju za portal Balkanska pravila obrazložio je ciljeve i razloge zbog kojih čvrsto stoje uz Stranku Pravde i Pomirenja:

Dušan Dr. Trifunović

-Ko hoće nađe načine, a ko neće nađe razloge-Muamer Zukorlić je neko ko nalazi načine da sprovede politiku pravde i pomirenja koja je preko potrebna našem društvu u tranziciji koje ima potencijala da pretenduje na realan evropski put! Ja nisam profesionalni političar i zato na neka pitanja nemam odgovore. Ja sam samo ozbiljan i realan čovek, sa višedecenejskim iskustvenim pogledom na život u Srbiji i zato vrlo dobro znam ko ZNA i HOĆE i sa tim ljudima sarađujem! Konstatuje Trifunović i dodaje:

Advertisements

-Oni što znaju sve uglavnom ne znaju ništa! U najmanju ruku krajnje je bezobrazno i nemoguće znati baš sve a nama je sve gore i gore -zato verujte nama i na predstojećim izborima zaokružite broj 8!

Izvor: Balkanska

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *