Vanja Đurđević dobitnik “Majske nagrade” opštine Negotin

Na današnjoj svečanoj sednici Skupštine opštine Negotin, održanoj u sali Doma kulture u Negotinu, na kojoj su prisustvovali brojni gosti, dodeljene su i nagrade za posebne zasluge i ostvarenja u 2018. godini.

Foto: Privatna arhiva

Jedna od pet tradicionalnih “Majskih nagrada” pripala je i Vanji Đurđević iz Negotina, koordinatoru ekološke organizacije “Čepom do osmeha” sa sedištem u Novom Sadu, za postignute rezultate i značajan doprinos u razvoju opštine Negotin ostvarenih u oblasti humanitarnog rada.

Vanja je, kao stanovnik Negotina, iskazavši orijentisanost ka humanitarnom radu, bitno i unapredila i podigla ekološku svest građana, o čemu pored svakodnevnih individualnih aktivnosti imenovane, najbolje svedoči događaj koga je organizovala uz podršku Opštine Negotin tokom maja meseca 2018-e godine kada je u centru grada NAPRAVLjEN VELIKI MOZAIK SASTAVLjEN OD PLASTIČNIH ČEPOVA AMBALAŽA BOCA.

Foto: Privatna arhiva

Čepovi su prethodno prikupljeni vrednim radom na terenu, uz pomoć sugrađana.

Ceo taj događaj su uz svesrdno ushićenje propratili mnogi mediji, počevši od lokalnih pisanih i elektronskih pa sve i do televizija sa nacionalnom frekvencijom.

Advertisements

O tom fenomenalnom događaju je bilo dosta reči tokom cele prošle godine, pa sve i do danas, čime je Vanja, u tom smislu, Negotin predstavila celoj Srbiji i dijaspori u najboljem svetlu.

Porodica Đurđević, Foto: Privatna arhiva

Sve čestitke našoj Vanji Đurđevic – našem ponosu!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *