Vučić: Pre bih se ubio nego što bih bilo kome šta ukrao

Vučić: Pre bih se ubio nego što bih bilo kome šta ukrao

Lider PSG i Građanskog bloka 381 Saša Janković ostavio je ispred Predsedništva Srbije spisak pitanja za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Vučić: Pre bih se ubio nego što bih bilo kome šta ukrao
Screenshot

Na papiru koji je Janković ostavio u Pionirskom parku, pisalo je: “Politika ti je poražena, zašto ne odeš? Koliko tačno košta mesto ministra? Koliko korupcije košta život radnika? Koliko nas je manje ove godine? Zašto nisi smeo na sastanak u UN? Poraz je došao po tebe”.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je ne časeći časa odgovorio na neka od pitanja:

“Kada kaže ‘politika ti je poražena, zašto ne odeš’, politika po pitanju Kosova nažalost u Srbiji nije shvaćena onako kako bi svako racionalan mogao, ili morao da razume. Je li greh to što sam priznao da sam želeo nešto što većinski deo naroda ne prihvata. Mislim da ćemo se u budućnosti gorko kajati što nismo i ostvarili to što sam želeo… Gorko, gorko, da gorče nećemo moći da se kajemo”, ukazao je.

Naveo je i da je istovremeno ostvario i mnogo pobeda – Cumtobel, Imi, Dzonson Elektrik, Aster, Leoni – dodao da su to samo pobede u Nišu gde je sedam ipo hiljada više zaposlenih u poslednjih godinu i po dana…

“I to su moje pobede, naše pobede, zato što smo vodili politiku ozbiljnosti i odgovornosti koju su drugi razumeli i pokazali poštovanje prema Srbiji, a meni je uvek najkrivlje kada me moj narod ne razume. Za razliku od njih, koji dobiju pet, deset 15 dosto, a misle da su pobednici i kada dobijem 60 odsto glasova mislim da sam gubitnik, ako me ti ljudi nisu sasvim razumeli” nagalsio je.

Što se tiče toga koliko košta ministarsko mesto, rekao je, to Janković, i Đilas i Jeremić odlično znaju i podsetio koliko su meseci vršili pritisak na njega da Janković postane premijer.

Dodao je da nije hteo da razgovara sa njima, jer neće da razgovara sa onima koji lažu i obmanjuju ljude.

“Sećate se da su izašli na ulicu i pričali, jer su izbori pokradeni, a posle priznali da su lagali i da su izbori bili pošteni. Pre bih se ubio pre nego što bih glas ili bilo kome šta drugo ukrao – ali oni polaze od sebe”, kazao je Vučić.

Dirnuti rečima predsednika Aleksandra, redakcija Balkanska oštro osuđuje tog Janković Sašu koji sem što galami ispod predsednikovog prozora, pa čevek ne može popodne ni da dremne malo, kao što je red, on svojim plaćeničkim soroševskim napadima nagoni Aleksandra i na samoubistvo!

Šta ako se nađe neka budala od ovih nazovi istraživača i novinara pa pronađu negde podatak da je Aca kao mali ukrao majci 10 dinara iz novčanika, ili da je ukrao parče torte iz frižidera… i nešto slično?

A znamo da Aleksandar drži reč i ona mu je svetinja!

Zar treba čovek da se onda samoubije i da Srbija ne doživi rajsku budućnost u koju je vodi?

Advertisements

Sram te bilo Janković Prangijo! Takvog čoveka da oteraš u grob!

Balkanska, agencije