Započeta kampanja „Srbi za Trampa 2020″ dobila zvaničnu podršku već u prvoj nedelji

U Napulju (Nejpls) na Floridi, 3. avgusta, dakle 12 nedelja pre presudnih američkih izbora u novembru, pokrenuta je zvanična kampanja “Srbi za Trampa 2020″. Njen cilj je mobilizovati oko milion Amerikanaca srpskog porekla širom Sjedinjenih Američkih Država, da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor predsednika Donalda J. Trampa.

Kampanju su pokrenule dr Olga Ravasi i gospođa Pamela Collins u cilju promovisanja građanskog i političkog angažmana srpskog rasejanja u Sjedinjenim Američkim Državama, posebno u toku ovog vrlo trusnog i nepredvidivog perioda za Ameriku.

„Podržavamo predsednika Donalda J. Trampa zato što se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom”, izjavile su dr Ravasi i gospođa Collins, objasnivši da je “u vreme velike nestabilnosti, neophodan kontinuitet snažnog vođstva predsednika Trampa, poverenje u vremenu teških odluka, ali pre svega – preka potreba za zakonom i redom”.

dr Olga Ravasi

Konstatovale su da je „demokratska, močvarna duboka država decenijama demonizovala i zlostavljala Srbe, a taj se trend nastavlja i danas kroz pop kulturu i medije”.

“Bivši potpredsednik Joe Biden (Džo Bajden) predstavlja istu močvarnu baštinu iz devedesetih godina prošlog veka, zbog čega je za nas kritičan anganžman i pomoć u ponovnom izboru predsednika Donalda J. Trampa”, zaključile su Ravasi i Collins.

U prvoj nedelji lansiranja, kampanja Srbi za Trampa 2020, dobila je prvu službenu podršku – Dana Seversona, penzionisanog komandanta mornarice i  “top gan” pilota, koji se kandiduje za Kongres u 19. okrugu na Floridi.

Dan Severson

Severson, odlučni saveznik predsednika Trampa podržao je kampanju “Srbi za Trampa”, i naglasio:

“Nema sumnje da se suočavamo sa velikim pritiskom i kretanjem demokrata prema komunizmu, a srpski Amerikanci razumeju koliko destruktivan komunizam može biti, i apsolutno je divno videti ih da se udružuju kako bi sprečili da radikalna levica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji.”

Advertisements

Srbi za Trampa 2020 planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo bitno za ponovni izbor predsednika Trampa.

Izvor: RTS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *