Združena taktička akcija Vučića i opozicije: Sergej Trifunović pre subote mora pasti!

Združena taktička akcija Vučića i opozicije: Sergej Trifunović pre subote mora pasti!

Balkanska je nedavno prenela tekst sa portala Obaveštajac o aktivnostima ljubimaca “službe” i pokušaju da  spreče kandidaturu Sergeja Trifunovića za predsednika Pokreta slobodnih građana. Pošto im to nije prošlo, nastavljena je akcija kako bi se izabrali pogodni i podobni po režim članovi Predsedništva PSG.

Združena taktička akcija Vučića i opozicije: Sergej Trifunović pre subote mora pasti!
Foto: Screenshot

Portal Obaveštajac prenosi u novom tekstu da poseduje neke informacije o kandidatima za članove Predsedništva koji su jako porazni po PSG, međutim zbog nemogućnosti da sve te informacije proveri, za sada ih neće objaviti.

Prenosimo vam tekst “Združena taktička akcija Vučića i opozicije: Sergej Trifunović pre subote mora pasti!” u celosti:

Iskreno, možda PSG i ne zaslužuje Sergeja Trifunovića.

Kako stoje stvari, impotentni intelektualci, mudroseri i šatro elita od političara, koji za sada čine većinu u rukovodstvu PSG, su narodnim jezikom rečeno najobičnije pičkice, koje se plaše radikalnih poteza koje bi mogao Sergej kao predsednik da povlači. Zato im više odgovara kilavo i frigidno rukovodstvo koje će jednom nedeljno da ratuje protiv režima sa megafonom u ruci, ako ne pada kiša, sneg, ne duva košava ili nije previše toplo.

U međuvremenu, besan što mu plan o kupovini Pokreta slobodnih građana nije prošao kako je planirano, Aleksamdar Vučić je angažovao svoje verne babe narikače i seoske džukele pa je operacija uništavanja Sergeja Trifunovića dobila neviđeni zamah. Ne postoji ni jedna tv stanica koja se nije uključila u hajku. Sve to i sami vidite i nema potrebe da vam prepričavamo. Cilj je da Trifunović odustane od kandidature ili da se izvrši pritisak da poverenici i osnivači PSG odustanu od namere da daju svoj glas Sergeju Trifunoviću, koji za sad ima podršku više od  dve trećine onih koji imaju pravo glasa.

A što je najogavnije, i takozvani nezavisni mediji počevši od N1, Danas i drugih televizija, novina ili portala, prenoseći saopštenja radikalsko naprednjačkih gospođa, gospođica i ostalih i četnikuša i četnika, učestvuju u stvaranju najodvratnije slike o Sergeju.

Sve to se odvija uz prećutnu dozvolu i saglasnost većeg broja opozicionih takozvanih lidera, kojima je zasmetao Sergej takav kakav jeste, jer znaju da nad njim neće imati kontrolu, i da će im u budućnosti verovatno praviti smetnje u eventualnim kombinacijama sa naprednjacima, posle predstojećih prevremenih izbora.

Koliko je nama poznato, za sada se jedino Dragan Đilas nije uključio u združenu taktičku akciju ukopavanja Sergeja Trifunovića, dok su svi drugi ili prividno nezainteresovani ili su tajni aktivni učesnici u sramoti koja se odvija pred našim očima.

Da je Srbija lepša država zato što ima i glumca Sergeja Trifunovića to malo ko može da ospori.

Da je Srbiji potreban političar Sergej Trifunović, to mogu da ne vide ili da se prave da ne vide samo oni kojima je svoj stomak i tuđe dupe cetnar sveta, i kojima je životni moto svoj stomak da napune a u tuđe dupe da se uvuku i sakriju svoju nesreću i bedu.

Pa “propali ološu, bolesna narkomančino koji treba da menjaš dilera i kradeš pare od bolesne dece, Sergeju Trifunoviću”, srećne ti rane, junače!

P. S. Ovom prilikom pozdravljamo narodnog poslanika Tatjanu Macuru sa željom da vrati mandate Saši Raduloviću.

Izvor: Obaveštajac