Žene su presudile: Muškarci ovih profesija su NAJBOLJI u krevetu, a oni koji se bave ovim zanimanjem imaju razloga za stid

Žene su presudile: Muškarci ovih profesija su NAJBOLJI u krevetu, a oni koji se bave ovim zanimanjem imaju razloga za stid

Oko 400 udatih žena učestvovalo je u istraživanju magazina Redbuk koje je sprovedeno da bi se pokazalo koje zanimanje najbolje utiče, a koje najgore na njegove ljubavničke sposobnosti.

Na listi su najbolje prošli umetnici i radnici, a najgore IT stručnjaci, jer kako je rekla seksualni terapeut, Linda Devilers, muškarci koji znaju da upravljaju mašinama, umeju i ženskim telom.

Žene su presudile: Muškarci ovih profesija su NAJBOLJI u krevetu, a oni koji se bave ovim zanimanjem imaju razloga za stid
Pixabay

Umetnici

Njihove žene tvrde da su upravo oni najbolji ljubavnici. 45 posto njih tvrdi da im je seksualni život odličan i tako su završili na prvom mestu. Čak 100 posto njih je reklo da se umetnici potrude oko predigre i to čak njih 73 procenata, sudeći po izjavama njihovih partnerki.

Građevinari

Oko 58 odsto njih ima seks više od jedanput nedeljno, a 30 procenata žena je reklo kako bi volele da su njihovi muževi građevinari ipak malo nežniji. Građevinari se najmanje trude oko oralnog seksa.

Muškarci u odelima

Većina njih želi seks svakog dana, a velike su šanse i da će želeti da isproba neku neobičnu lokaciju. Odlični su u predigri, ali je tek 56% žena reklo da im je seks odličan.

Doktori/medicinski radnici

Romantični i vole da se maze prilikom pedigre, ali, po rečima njihovih supruga koliko su dobri u oralnom seksu, toliko su loši u predigri. Ono što im baš ne ide u korist jeste sud partnerki da su prebrzi, kao i da im je često potrebna vijagra.

Učitelji/državni službenici

Oni najteže prihvataju “ne” od svojih supruga kada žele seks. Seksaju se češće od muškaraca koji se bave ostalim zanimanjima, a 100 posto njih se trudi oko predigre. Ipak, njihove žene se žale da sve obave prebrzo.

Radnici u fabrikama

Oko 59 procenata njihovih žena je reklo da bi seks mogao biti i bolji, a čak 20 posto njih je reklo da im je seks loš. Ipak, neki od njih su veliki avanturisti u krevetu. Vole da eksperimentišu sa seksualnim igračkama.

IT stručnjaci

Žene IT-jevaca se žale da će od njih najteže dobiti seks ako su one raspoložene, a oni baš i nisu. Takođe, u brakovima s IT-jevcima ima jako malo obostranog oralnog seksa, a nema ni preterano maštovitosti u krevetu.

Vozači kamiona/mehaničari

Oni zauzimaju prvo mesto u oralnom seksu, 61 posto žena kaže da su oni najbolji u tome. 95 odsto njih se trudi oko predigre, a 39 procenata žena vozača kamiona ili mehaničara je svoj seksualni život ocenilo kao odličan. Oko 47 procenata njih ima seks više od dva puta nedeljno. Trećina njih zaspi odmah nakon seksa.

Inženjeri/arhitekte

Oko 71 odsto njih uspe da zadovolji svoju ženu u krevetu. Čak 92 procenata njih se brine o predigri, a 76 odsto njihovih žena je reklo da seks traje taman dovoljno dugo da bude savršen.

Menadžeri/upravnici

Oko 38 odsto žena muškaraca koji se bave ovim zanimanjima su veoma zadovoljne svojim seksualnim životom, što ih svrstava na treće mesto. Oko 45 procenata njih voli da se mazi. Čak 74 procenata je “dobro” ili “jako dobro” u oralnom seksu.

Muškarci u uniformama

Čak 81 odsto žena je reklo da im je kod njihovih muževa najseksi to što se brinu da je ona u potpunosti zadovoljena. Veliki procenat, oko 84, njih je jako zadovoljno seksom, ali 25 odsto je otkrilo da njihovi muževi potpuno preskaču predigru.

Advertisements

Prodavci

Kod prodavaca su najveće šanse da će se imati seks svakog dana, kao i to da će im seksualni život biti začinjen burnim scenama u krevetu.

Izvor: Blic