+18 Maca Diskrecija zaradila 1000 dolara za dva dana rada na novom poslu i zaratila sa Avom Karabatić

+18 Maca Diskrecija zaradila 1000 dolara za dva dana rada na novom poslu i zaratila sa Avom Karabatić

Maca Diskrecija se nedavno bacila u novi biznis, a, kako sama ističe, zaradom je i više nego zadovoljna.

Naime, nekadašnja zvezda rijalitija “Parovi” i “Zadruga” otvorila je nalog na jednom sajtu za odrasle na kom pratioci izdvajaju određenu sumu novca ne bi li na mesečnom nivou imali pristup njenim obnaženim, necenzurisanim fotografijama i snimcima, piše Pulsonline.

+18 Maca Diskrecija zaradila 1000 dolara za dva dana rada na novom poslu i zaratila sa Avom Karabatić
Instagram

-Ja sam zaradila 1000 dolara nakon samo dva dana rada, tako da se može živeti od ovog posla ako ulažete u sebe – otkrila je Maca za “Slobodaonline.rs”.

– Ne bi snimala film za odrasle jer su moji roditelji živi, ne bih želela da se brukam. Uskoro planiram brak, a dečko mi je jako ljubomoran, tako da to nije moguće, jedva mi dopušta i ovo – dodala je Senada.

https://www.instagram.com/p/CBBeVNZBLZT/

Podsetimo, u toku jučerašnjeg dana je zbog ovog naloga zaratila sa nekadašnjom cimerkom iz rijalitija “Parovi” – Avom Karabatić, koja, takođe, poseduje profil na spomenutoj društvenoj mreži.

https://www.instagram.com/p/CCQnsxqpXUs/

– Uvek si bila ljubomorna na mene, i uvek ćeš ostati mala seljančica, to sam ti rekla i u rijalitiju, to ti kažem i tu! Na profilu uopšte nemaš plavu kvačicu, toliko o tvojoj profesionalnosti. Ja na svom profilu objavljujem sve slike, i sa cenzurom i bez cenzure, pa čak i selfije jer me toliko ljudi prati jer sam lepa, ne samo zbog s**a i g****a. Ne brini, evo ti reklama, možda ti dođu ljudi! Zapratite svi našu Macu Diskreciju, ima odlične slike, link joj je u opisu profila! – poručila je Ava putem društvenih mreža, na šta joj je Nurkićeva odgovorila: “Popij lekove koje piješ, Ava, redovno jer ti se znoje ruke. Mnogo si lepa sa posudama za kravu!”

Advertisements

https://www.instagram.com/p/CCQWlXeJO98/

Podsetimo, Karabatićeva je nedavno na svom nalogu pričala o Nikoli Tesli, te je izazvala lavinu podeljenih komentara, a o čemu je tačno reč, ukoliko ste propustili, saznajte OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *