Erogena zona na koju nikako ne treba zaboraviti

Erogena zona na koju nikako ne treba zaboraviti

U zavisnosti od senzibiliteta svakog od nas, variraju i naše erogene zone. Iako je u Srbiji još uvek tabu razgovarati o tim osetljivim temama, sigurni smo da svako želi da sazna tajnu koja bi ga dovela do vrhunskog zadovoljstva. Stimulacija bradavica je jedan od načina da se postigne orgazam. Nemojte to zaboraviti!

Sa čak osamsto nervnih završetaka, bradavice su erogena zona koju nikako ne treba potcenjivati, jer ona može doneti neizmerno zadovoljstvo. Činjenica je da je za mnoge stimulacija bradavica put koji vodi ka vrhuncu, pa ipak – postoje oni koji nerado menjaju svoje seksualne navike i teško se odlučuju na izmenu rutine.

Ipak, eksperimentisanje ovom erogenom zonom može otkriti potpuno novi svet, a područje grudi istražite uz ovih nekoliko saveta:

1. Grudi, a posebno bradavice, stimulišite celom površinom dlana, širokim potezima šake.

2. Predložite partneru da tu vašu zonu istraži usnama. Dozvolite mu da isproba različite tehnike kako biste otkrili šta je to što vam prija.

3. Koristite lubrikant kako biste uživali u nežnom štipkanju, uvrtanju i trenju – sve to će vam pružiti neizmerno zadovoljstvo.

4. Isprobajte i specijalno dizajnirane štipaljke za bradavice. Njihovo korišćenje obezbediće vam dodatno uživanje, a ruke partnera ostaće slobodne.

5. Poigrajte se temperaturom svog tela. I kockice leda ili omekšali vosak mogu biti sjajan stimulator koji će vas dovesti do orgazma.

6. Razmislite o stavljanju pirsinga. Dodir metala na nežnoj koži može znatno povećati osetljivost vaših grudi.

Erogena zona na koju nikako ne treba zaboraviti
Image by Gregory Botha from Pixabay

Stimulacija bradavica – isprobajte nove stvari

Advertisements

Bez obzira na to da li će grudi postati vaša omiljena erogena zona ili ćete zaključiti da je stimulacija bradavica nešto što vam pak ne prija, jedno je sigurno – bolje ćete upoznati svoje telo. A kad ga upoznate, pred vama je put koji vodi u blaženstvo!

Vesti online

Pročitajte još

SKANDALOZNO: Pravoslavna dr Jovana pokazala butinu; ANALITIČARI: Sramotna pretnja Vučiću, službe da reaguju!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *