Čanak posetio Trifunovića: Sergej je bezvredna kukavička krpa. Smrad mali. Gnjidica.

Čanak posetio Trifunovića: Sergej je bezvredna kukavička krpa. Smrad mali. Gnjidica.

Predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović objavio je na Tviteru da je lider Lige socijaldemokrata vojvodine Nenad Čanak sa telohraniteljima došao u prostorije PSG. Čanak je potvrdio da je išao u PSG da “nađe Trifunovića”, ali demantuje da je bio u pratnji telohranitelja.

“Upravo je u prostorije PSG, ušao Nenad Čanak. Sa telohraniteljima i dramskim patosom: ‘Ja imam četvoro dece i petoro unučadi. Vi ste uvredili moju porodicu. A to košta.’ Okrenu se i ode”, napisao je Trifunović na Tviteru.

U izjavi agenciji Beta, Trifunović je rekao da mu je Čanak prišao sa dvojicom telohranitelja, nakon čega mu je on rekao da ne želi da se rukuje sa njim.

“On me je pitao da li je istina da sam rekao to o njemu, a ja sam mu odgovorio da jeste i da je on Slobodanu Miloševiću govorio mnogo gore stvari. Da mu je pretio da će ga obesiti na Trgu”, rekao je Trifunović i dodao da mu je Čanak odgovorio da mu je time uvredio porodicu i “da to košta”.

“Ne znam na šta je mislio ali to je zvučalo kao mafijaška pretnja. Mi živimo u mafijaškoj državi, a on je osvedočeni mafijaš”, rekao je Trifunović.

On je dodao da mu Čanak, osim toga, ništa drugo nije rekao.

Čanak: Najavio sam se, nisam išao da tražim neprilike

Nenad Čanak je za N1 potvrdio da je bio u prostorijama PSG, ali da nije bio u pratnji telohranitelja već sekretara poslaničke grupe u Narodnoj skupštini Bojana Pudara i pratioca koji mu pomaže da hoda jer se teško kreće nakon povrede.

Čanak objašnjava da nije išao da traži neprilike već da dobije objašnjenje od Sergeja Trifunovića odnosno da čuje od njega šta je govorio na protestu u Novom Sadu jer, kako kaže, nije mogao da poveruje da neko može tako nešto da izgovori.

“Iskoristio sam priliku pošto sam u Beogradu. Najavili smo se sat ranije da ćemo doći, ja ne dolazim nepozvan. Kad sam ušao u kancelariju bilo ih je osmorica sa Trifunovićem”, priča Čanak.

On kaže da je Trifunović potvrdio, ali da nije ponovio ono što je govorio u Novom Sadu.

“Njegovo ponašanje me uverilo da je on najobičnija kukavička krpica i da je aposlutno nevredan pažnje. Nije smeo da ponovi jednu reč, to je jedan nečastan čovek sa kojim nemam šta da razgovaram. Ne sme da govori kad ga neko gleda u oči, dakle da je kukavica, da ne stoji iza svojih stavova kao čovek, a kao političar… nije ni vredno pomena”, rekao je Čanak.

Čanak posetio Trifunovića: Sergej je bezvredna kukavička krpa. Smrad mali. Gnjidica.

Čanak je potvrdio da je Trifunoviću rekao da ima četvoro dece i petoro unučadi, kao i to da mu je lider PSG “uvredio porodicu, a to košta” i ističe da ga nije vređao.

Podsetimo, Sergej Trifunović je u petak na protestu “Jedan od pet miliona” u Novom Sadu izvređao lidera LSV-a i optužio ga da “na kamionu, sa okupacionom vojskom” namerava da uđe u Novi Sad i proglasi “otcepljenje” Vojvodine od Srbije.

Advertisements

Čanak je potom pozvao Trifunovića da mu uvrede koje je izgovorio saopšti “u lice”, dok je njegova LSV poručila da će protesti “Jedan od pet miliona” izgubiti građanski karakter ukoliko se Savet protesta ne ogradi od govora predsednika PSG.

Izvor: N1