IVICA DAČIĆ U ŠOKU, JAVILA SE ŽENA KOJA TVRDI DA MU JE ĆERKA: Priznajte mene i brata ili ću vas tužiti, moja majka plače zbog vas već 20 godina!

Predsedniku Skupštine Srbije i Socijalističke partije Srbije Ivici Dačiću stigao je mejl navodne vanbračne, nepriznate ćerke. Mejl o navodno promenjenim porodičnim okolnostima šefa SPS pročitao je voditelj emisije u kojoj je Dačić gostovao.

Navodno dvadesetogodišnja devojka je pismo u kome tvrdi da su ona i njen brat Dačićeva nepriznata deca poslala na kabinet predsednika Skupštine. Od Dačića zahteva da ih prizna kao svoju decu i za njih plaća alimentaciju.

– Poštovani gospodine Dačiću, ja sam Sonja, vaša ćerka iz prvog braka. Molim vas da priznate da smo moj brat i ja vaša deca ili ću vas tužiti za štetu koju ste naneli meni i mom bratu lažući sve ove godine. Mene ne zanima s kim ste vi sada i šta radite, ali ste odgovorni da gledate mene i mog brata i ja ću tražiti da nam plaćate alimentaciju i odštetu mojoj majci koja je plakala 20 godina, jer ste je ostavili i niste se još razveli – napisala je navodna Dačićeva ćerka.

Ona je poručila i da ih se ne može odreći, a ako to bude učinio, “ona će takav zakon poništiti ulazeći u političku igru na čelu komunističke partije sveta”.

Pretragom imena na guglu i društvenim mrežama, pojavljuju se fotografije i podaci o osobi koja je poslala mejl. Kako se može videti, reč je o ženi koja ima 44 godine, veoma ekstravagantnog izgleda. To praktično znači da je Dačić ćerku dobio sa 12 godina.

Navodna ćerka Ivice Dačića

Advertisements

Komentarišući navode iz mejla, Dačić kaže da mu je žao šta su sve pojedini ljudi u stanju da učine ne bi li na sebe skrenuli pažnju javnosti.

Izvor: Blic

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *