Dru Barimor: “Kokain je najgora noćna mora iz mog života”

Dru Barimor: “Kokain je najgora noćna mora iz mog života”

Rekla je da nikada nije koristila halucinogene droge, a danse se trudi da eliminiše sve loše iz svog okruženja

Američka glumica Dru Barimor otvoreno je govorila o svom problematičnom ponašanju tokom tinejdžerskih dana, kada je napravila prve korake u filmskoj industriji.

Četrdesettrogodišnja glumica Dru Barimor gostovala je u Netfliksovoj emisiji “Norm Macdonald Has A Show”, a posebno se osvrnula na početak svoje karijere kada je postala mlada zvezda u Holivudu.

I dok bi neki sanjali o njenoj slavi i uspehu poznato je da se Dru tada drogirala, zbog čega ju je voditelj Norm u emisiji pitao da li joj danas nedostaje korišćenje kokaina, prenosi b92.

Dru Barimor: "Kokain je najgora noćna mora iz mog života"
Foto: Agencije

“O moj Bože. Ne. Prošlo je dosta vremena, ali ne”, odsečna je bila Barimor, koja je prethodno pričala o svojoj zavisnosti koju je razvila u 12. godini. “Ne postoji ništa što izaziva u meni izaziva veći napad panike od kokaina. To je moja noćna mora.”

Zvezda filma “I-Ti vanzemaljac” rekla je da nikada nije koristila halucinogene droge, a danse se trudi da eliminiše sve loše iz svog okruženja.

“Pijem, uživam u životu i ne brinem se previše… Nisam postala borbeni aktivista sa jasnom porukom, ali mogu da kažem da je kokain bukvalno najgora noćna mora iz mog života”.

Dru Barimor je sa samo sedam godina stekla ogromnu slavu ulogom u filmu Stivena Spilberga “I-Ti vanzemaljac”, 1982. godine.Sećajući se vremena kada je postala dečja zvezda, Dru je rekla da je to “recept za katastrofu”.

“Znaš šta je uzbudljivo? Imala sam svoj posao sa 14 godina, “priznala je Dru. “Kao kriza srednjih godina, institucionalizovana, na crnoj listi, bez porodice. A onda sam morala da budem samoj sebi roditelj.”

Izvor: Nedeljnik