Igor D. Jakšić optužuje državu za organizovani kriminal – spregu Vrhovnog kasacionog suda i javnih izvršitelja

Saopštenje Igora D. Jakšića, predsednika stranke Živi zid – Narodna jaka Srbija objavljeno na sajtu stranke vam prenosimo u celosti:

Igor D. Jakšić optužuje državu za organizovani kriminal - spregu Vrhovnog kasacionog suda i javnih izvršitelja

“Na Zlatiboru 29. i 30. marta 2019. godine u hotelu Mona pod pokroviteljstvom USAID-a (Američke agencije koju je vlast DS-a dovela, a vlast SNS-a prećutno dopustila da sprovodi reformu pravosuđa Srbije i koja je u naš zakon ZIO 2012′ uvela javne izvršitelje), KOMORE JAVNIH IZVRŠITELjA (privatni preduzetnici-privatna lica) i VRHOVNOG KASACIONOG SUDA, održava se peto godišnje savetovanje JAVNIH IZVRŠITELjA , kako će jače, bolje i što surovije nastaviti da sprovode PROTIVUSTAVNI zakon, pljačkajući i osiromašujući građane Srbije, otimajući im nekretnine, primanja i penzije KRŠEĆI USTAV kao NAJVIŠI PRAVNI AKT REPUBLIKE SRBIJE.

Naime USTAV SRBIJE JE JASAN i kaže…da se čak ni jedan deo sudskih ovlašćenja NE MOŽE preneti, čak ni na drugi DRŽAVNI organ, vlast ta ovlašćenja PROTIVUSTAVNO krši i prenosi na PRIVATNA LICA, koja da bi doveli narod u zabludu (i stvorili pravnu konfuziju), naziva ih pravno ne postojećim nazivom JAVNI IZVRŠITELjI i doveli građane u zabludu da su oni državni organ, daje PRIVATNIM PREDUZETNICIMA (javnim izvršiteljima) na korišćenje grb Republike Srbije i naziv “REPUBLIKA SRBIJA” da koriste na svojim dokumentima!!

Sledi… u Ustavu Srbije da država MOŽE da prenese samo JAVNA OVLAŠĆENjA iz oblasti državne uprave koja je izvršna , ali ni u kom slucaju NE SME I NE MOŽE preneti SUDSKU VLAST.
U Ustavu Republike Srbije koji se odnosi na Sudsku vlast, precizirano je sledeće:
Član 143 Ustava Srbije:
Sudska vlast u Republici Srbiji PRIPADA SUDOVIMA OPŠTE I POSEBNE NAMENE.
Ne mogu se osnivati preki, privremeni i vanredni sudovi.
Vrhovni Kasacioni sud je najviši sud u Republici Srbiji.

Vidimo da na ovom savetovanju koje je organizovano na Zlatiboru, upravo najviši sud u Srbiji Kacioni sud, podržava i upravo čini KRIVIČNO DELO i postaje saizvršilac u PROTIVUSTAVNOM delovanju JAVNIH IZVRŠITELjA. I to u delu gde JAVNI IZVRŠITELjI donose rešenja o izvršenju na osnovu, pisanog računa Javnih preduzeća zaobilazeći Sudsku vlast, odnosno donose SAMOSTALNO rešenja o izvršenju, što ih svrstava u PRAVOSUDNI SISTEM REPUBLIKE SRBIJE i daje im SUDSKU VLAST.

ZVANIČNI DOKUMENT AGENDE ORGANIZOVANjE SAVETOVANjA IZVRŠITELjA:

I ako je ova Vlast donela i usvojila zakon da se na osnovu PISANOG RAČUNA- tzv. VERODOSTOJNE SUDSKISPRAVE može sprovoditi izvršenje, ona se po Ustavu mora i može upotrebiti kao dokaz SAMO U SUDSKOM PROCESU a ne dati OVLAŠĆENjE jednom PRIVATNIKU da može da donese zaključak-rešenje i krene u postupak izvršenja i naplate duga.
Pitam se gde je u našoj državi NAJVIŠI PRAVNI AKT I ZAŠTO NE REAGUJE USTAVNI SUD i Predsednik Ustavnog suda na očigledno kršenje istog.

USAID Američka nevladina organizacija kojoj su izdajničke vlasti Srbije dozvolile da sprovodi reformu Srpskog pravosuđa na ovom savetovanju aktivno učestvuje i deo su organizacije uz Javne izvršitelje i Kasacioni sud Srbije, isti su oni koji su 2012 godine inplementirali PRIVATNE UTERIVAČE u zakon o izvršenju pravdajući taj čin da će naplata biti efikasnija. Iza kojeg se ustvari krije namensko osiromašenje građana Srbije, otimanje nekretnina i privatnog vlasništva od strane globalne sile i sprovođenja .
Ako bi se vratili kroz istoriju, Srbija koja ima zakone od Cara Dušana, DUŠANOV ZAKONIK DONESEN 1349 god. I koja je postajala kao kulturno društvo od 14. veka. Amerika koja je otkrivena 1492 god. koja je tada bila skupina divljačkih plemena, u kojoj PRIMENjENO ROBOVLASNIČKO DRUŠTVO u kojoj je najizrazenija RASNA DISKRIMINACIJA u kojoj nikada nije primenjena izvorna prava demokratija.
Amerika koja je ubijala naše građane u više navrata, ta ista Amerika nam sada uređuje zakone i formira nam pravosudni sistem.

SVE VLASTI OD 99′ god. DO DANAS RADE PROTIV SRPSKOG NARODA, RADE PROTIV DRŽAVE SRBIJE, UNIŠTAVAJU SVE SRPSKE STUBOVE DRUŠTVAI DRŽAVE.

NEĆE SE ZABORAVITI ČINjENjE, ODNOSNO NE ČINjENjE PRAVOSUDNOG SISTEMA, SUDSKE VLASTI I SVIH SUDIJA KOJI NE RADE PROFESIONALNO POSAO SUDIJE PO ZAKONU, VEĆ PODLEŽU UTICAJU IZVRŠNE VLASTI, POLITIČARIMA.
JEDNOGA DANA ĆE SVI ODGOVARATI PO SPROVEDENOJ LUSTRACIJI SUDSTVA.

ZAR TREBA DA DOZVOLIMO TAKVIMA DA SPROVODE ZAKONE U SRBIJI I VODE DRŽAVU.”

KLIK NA LINK (SLIKU-TEKST) 

ZBOG VELIKOG BROJA VAŠIH ZAHTEVA DA SE ORGANIZUJEMO I OFORMIMO “ON LAJN”POTPISIVANjE PETICIJE , OMOGUĆILI SMO VAM OVOM PLATFORMOM DA IZ VAŠE DNEVNE SOBE MOŽETE DATI LIČNU PODRŠKU U BORBI ZA UKIDANjE „PRIVATNIH“ JAVNIH IZVRŠITELjA (UNESITE TRAŽENE PODATKE A MI ĆEMO DOĆI KOD VAS)

ZATO VAS POZIVAM DA SE UDRUŽIMO,
DA SE UJEDINIMO,
DA SVI ZAJEDNO IZVRŠIMO PRVI KORAK
I UKINEMO PRIVATNE IZVRŠITELjE – ZULUMĆARE

Velika dela se ostvaruju pravljenjem prvog koraka.

Igor D. Jakšić
Predsednik
ŽIVI ZID-Narodna Jaka Srbija