КОЛО-РОД-НИ: 2022 – ВРЕМЕ КАДА НЕУТРАЛНОСТ ПРЕЛАЗИ У ИНТЕГРАЛНОСТ

Пише: Мирјана Прљевић

Време транс-формације које живимо носи са собом пуно питања. На вама је да одговорите. Свако према својој савести и спознаји изазова. Позив за буђење нам је свима упућен.

На стратешким нивоима ми увек посматрамо свеукупне релације од појединца до друштва. Јер када се појединачна судбина укрсти са судбином друштва у целини, показују се у пуном светлу ваша мудрост, ваши принципи и ваша снага. Као особа која је прошла на личном плану сучељавања са француским и европским системима, са кинеским и руским, српским и регионалним, добро знам колико је важно бити смирен у таквим ситуацијама. Колико је важно умети остати доследан себи и свом избору уз поштовање одлука система. Поука нашег Патријарха Павла ми је увек испуњавала срце и ум: «Будите мудри као змије и безазлени као голубови, дакле, развијајте своје умне способности све више, под условом да парелелно развијате у себи доброту. Но, ум је хладан а доброта топла, али слепа. Стога су нам потребни и ум и доброта да једно другом држи развотежу, да ум не пређе у злоћу, а доброта да не пређе у глупост. Тада схватите у секунди колико је важан тај садашњи тренутак за вас. Када то уздигнете на ниво друштва и земље из које потичете, потенцијали ваше одлуке и избора су на још вишем нивоу и од значаја.

Често на својим предавањима говорим о три типа енергетских бића. То ћу овом приликом укратко да поделим и са вама:

ЧОВЕК – РЕАКТОР
Човек игра бесконачни пинг-понг, несвесно реагује на долазеће спољне вибрације. Одговара бесом на бес, иритацијом на иритацију. Све што шаље споља, враћа му се увећано. Он не контролише и није свестан овог процеса. Акo  се таквом човек  пошаље талас негативности, он се одмах укључује и реагује. У овај тип спада већина људи на планети Земљи. Они стварају сопствену реалност несвесно.

ЧОВЕК – ТРАНСФОРМАТОР
Такав човек је свестан да је режисер свог живота. Он зна да се садашњост ствара од дејстава које је починио у прошлости. Он зна да ако жели да добије у будућности другачији резултат, сада треба да промени своја дејства. Он мисли срцем, осећа главом. Он зна да трансформише негатив у позитив. Минимално је подложан спољним утицајима. У овај тип спадају људи који иду путем духовног развоја, лече своје трауме, ослобађају се ограничавајућих уверења.

ЧОВЕК – ГЕНЕРАТОР
То је човек који је сам научио да генерише енергију. Он не зависи од спољних извора, виших и нижих токова космичке енергије. Он је независан од спољних утицаја вибрација других људи. То значи да у његовом стварању реалности нико, осим њега не учествује. Ово је будућност човечанства. Ово је то где смо се упутили.

Активизам је сада најбитнији. И то не онај који вас ставља пред црно-беле одлуке, тај никако. То је досадашња матрица која свађа и дели људе. Неутралност да останете поводом свега са стране носи своју цену. Од живота не можете побећи, јер је он процес који ће вас кад-тад довести пред Време одлука у Време избора. Видећете и сами. Један од нас управо живи то време. Спознао је ко је и интегритет свог бића ставио пред лице целог света. Храброст да остане доследан себи је најважнији чин ове режиране драме. Све долази из исте кухиње, како ми стратези волимо то да нагласимо. Зато можете некоме да пружите подршку, али одлука је само његова. Не треба улазити у рат који није ваш. Треба дати подршку на најбољи могући начин који можете. Знате зашто? Зато јер тада и ви испољавате свој интегритет. Радосна сам да се буде снаге у нашем друштву попут Удружења ДоброЧини јер они знају како – како да поведу, како да изведу и како да оздраве ово наше вековима оспоравано право на здрав живот и интегритет појединца у функцији интегритета целокупног друштва.

Advertisements

Достојевски је својевремено поручио, а ја са овим речима могу само да се сложим – Моћ је дата само онима који се усуде да се сагну и подигну је, само једна ствар је битна, само једна – да се усудиш!

www.teslasquare.com
youtube kanal TESLA SQUARE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *