Kovač: Oliver Ivanović je likvidiran! Vučić pozvao na linč i likvidaciju Rade i Momčila!

Kovač: Oliver Ivanović je likvidiran! Vučić pozvao na linč i likvidaciju Rade i Momčila!

Presuda za Radu i Momčila Trajkovića

Ako se sećate, u svom poslednjem televizijskom intervjuu, Oliver Ivanović je govorio, između ostalog i o tome kako je postao meta režima u Srbiji, te da ga je Vučić targetovao kao najvećeg neprijatelja i najveću smetnju za formiranje Zajednice srpskih opština na Kosovu.

Piše: Hanibal Kovač

Nažalost, posle mesec dana od tog intervjua na TV Šabac meni lično, Oliver Ivanović je ubijen i do danas javnost ne zna ko je to učinio!

Predsednik Vučić je, u više navrata, ako se sećate, apostrofirao Olivera Ivanovića kao glavnog kočničara za rešenje srpskog pitanja na Kosovu.

Podvlačim gospodo, Oliver Ivanović je likvidiran! Elem, pre neki dan, takođe predsednik Vučić je, sveukupnoj srpskoj javnosti stavio do znanja da su Rada i Momčilo Trajković ljudi koji isto misle i delaju kao i Ramuš Haradinaj i vrlo otvoreno je stavio implicite predznak izdajnika za ljude koji su decenijama involvirani u političko razrešenje kosovskog Gordijevog čvora. Reći za Trajkoviće, pred višemilionskim auditorijumom da „duvaju u istu tikvu“ sa, kako mi Srbi podvlačimo ratnim zločincem Haradinajem, ravno je pozivu na linč i likvidaciju Trajkovića, jer, eto, glavna su smetnja njegovim ingenioznim planovima! To što je Vučić izjavio pre neki dan o Trajkovićima i Haradinaju je potpuno isto kao što su Musolini, Hitler, Staljin, Broz, Idi Amin, Pinoče i ostali, pred uspaljenim masama, prstom upinjali imenom i prezimenom na nazovi državne i nacionalne neprijatelje. I sad, zamislite neku budalu, zaslepljenu Vučićevim likom i delom, koja će javno da likvidira Momčila ili Radu, u svojoj psihopatskoj nadi i želji da će postati nacionalni heroj, kome će jednoga dana zahvalni Srbi dići spomenik! Verujte mi, ima takvih budala!

Vučićeva neodmerenost i sve češća nervoza pred kamerama, može stvarno da nas dovede do granica ludila i građanskog rata! Pobogu, zar nema nikoga da mu kaže, onako savetnički i ljudski, „majstore, smanji malo i ublaži tu svoju mržnju koja isijava iz tebe prema neistomišljenicima“!

Advertisements

Autor je urednik Podrinskih novina iz Šapca

Izvor: Danas