Marija Janjušević: Veliko okupljanje 13. aprila se neće završiti samo šetnjom!

Marija Janjušević: Veliko okupljanje 13. aprila se neće završiti samo šetnjom!

Poslanik u Skupštini Srbije i član Predsedništva Dveri Marija Janjušević , gostujući u emisiji “Skeniranje” u produkciji Helmcasta rekla je da nije mason i navela da joj se to  “potura “ zbog toga što Dveri, a posebno ona aktivno ukazuju na činjenicu da je po sredi “veleizdaja “ Aleksandra Vučića i predaja Kosova I Metohije.

Ona je navela da   je prepiska koja je stigla u javnost “privatna” i da se niko ne pita kako je neko zloupotrebio njenu privatnu prepisku.

Marija Janjušević: Veliko okupljanje 13. aprila se neće završiti samo šetnjom!

“Potpuno je besmislena priča da sam ja na listu Dveri dospela tako što su ,navodno masoni to platili. Niko i ništa nije platio”, rekla je Janjušević.

Na konstataciju da su o tome govorile i njene stranačke kolege od kojih je jedan, Srđan Nogo, poneo disciplinsku prijavu, Janjušević je kazala da to nije udar samo na nju, nego na Dveri i da treba videti šta je pozadina motiva tih ljudi koji se umesto ozbiljnom politikom i pričom o Kosovu bave “nebitnim stvarima ”. Ona je navela da su se time da li je ona bila u masonima ili ne bavili samo režimski mediji  i navela da je objava privatnih prepiski krivično delo.

Ona je rekla  da za 13. april i najavljeno veliko okupljanje u Beogradu, opozicija ima plan i da se neće završiti samo šetnjom, da su građani spremni da istraju u zahtevima za smenu Vučića. Ona je istakla da je zanimljivo da je mnogima promakla izjava predsednika Srbije da će “omladinu koja odlazi zameniti migrantima” i zapitala da li je to Srbija kakvu želimo.

“Ko je Vučićev sluga u opoziciji sam će se pokazati. Ima onih koji mu svesno ili nesvesno pomažu napadima na Dveri. Sigurna sam da će se pokazati s vremenom ko je iz opozicije Vučićev pion”, rekla je Janjušević.

Autor i voditelj emisije “Skeniranje”  Olivera Milivojčević.