MILETIĆ TVRDI DA IZA AFERE O SILOVANJU STOJI VELIKI INTERES: Danijela uzela 30.000 evra od drugog glumca da optuži Lečića!

Foto: Tanjug

Dva su glumca bila na meti mlade glumice Danijele Štajnfeld, jedan od njih joj je dao 30.000 evra, posle čega su optužbe za silovanje usmerene ka Branislavu Lečiću, saznanja su koje je obelodanio Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije.

– Ja sam sve vreme u dilemi da li da kažem neko saznanje ili da ne kažem. To je totalno nova dimenzija koju niko nije pomenuo, a tiče se da sam čuo, nemam nikakav dokaz niti da li je to prva ruka, iz koje je to ruke, da je Danijela dva poznata glumca, jedan je Lečić, praktično ucenjivala svojom pričom i da je ovaj platio jedan 30.000 evra – ispričao je Miletić gostujući na televiziji Hepi.

Naglasio je da neće otkrivati identitet drugog glumca jer, kako je rekao, nema razloga da ga meša u ovu priču.

– I sada, ako vratimo film, njen povratak iz Amerike sa dokumentarcem, plasiranje u medijima, krenuti direktno na Lečićevo ime, ona dugo ne priča ko je, šta je. Motiv je spinovanje, talasanje javnosti, s nekim razlogom da se nešto skrene pažnja na ovo. To je tipičan primer specijalnog rata, ako je ovo istina, što ne znači, nemam nijedan element, osim samog saznanja, zamislite ako se pokaže da to ima veze i s nekim drugim stvarima, ucenama – naveo je Miletić.

Apelovao je na istragu da bude izuzetno pažljiva, a isti savet uputio je i javnim ličnostima kako zbog neupućenosti u detalje afere ne bi davali neprimerene izjave.

Advertisements

– Ne mogu da se otmem utisku da cela situacija ima pozadinu – zaključio je analitičar.

Izvor: republika.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *