Mostovi spajaju: Projekat “Ista šansa – Open Balkan” predstavljena na Radiju Most

Ana Voli Milovana, Anja sebe sanja. I jogurt ujutru goji. A mene tu ni minute nema. Ove rečenice su posebne i poznate kao palindromi – rečenice koje se identično čitaju u oba smera. Takav je i današnji dan koji u svetu zovu PALINDROME DAY.

22.02.2022. Kako je ovaj dan poseban, trebalo bi možda baš danas napraviti neku radikalnu promenu u životu ili prosto uraditi nešto dobro za sebe, a ovaj datum smo iskrotistili i mi, tako da smo od danas zvanično uspostavili saradnju sa našim prijateljima iz Produkcije Most iz Skoplja, Severna Makedonija. Londonski i balkanski mostovi su se spojili.

 

Oko podneva smo gostovali na prvom balkanskom multilignvalnom i multikulturalnom radiju – Radio Most iz Skoplja, u emisiji “Balkanska pravila”, čiji je autor i voditelj Boban Jovanović Anteski, gde smo otvoreno razgovarali o budućem projektu “Ista šansa – Otvoreni Balkan” i time pozvali sve zainteresovane slušaoce iz regiona i sveta da nam se priključe u realizaciji našeg projekta.

Advertisements
 

Sa velikim zadovoljstvom možemo reći da smo srećni i uzbuđeni zbog ove saradnje koja će dodatno doprineti kvalitetu realizacije svega što Be Happy Work and Travel planira da sprovede u budućnosti.

 

Boban je razgovarao sa predsednikom našeg udruženja u Srbiji Nikolom Sivčom i taj razgovor možete poslušati na linku ispod, a sam Radio Most možete slušati u celom svetu u bilo koje doba dana na http://radiomost.net/ .

 
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *