Kako god okrenete, danas je 22. 02. 2022

Danas je 22. 02. 2022.

Osim što je današnji datum palindrom, odnosno, čita se isto i sa leve i sa desne strane, numerolozi kažu da je simbolika 22. 02. 2022. harmonija, ljubav, intuicija, uviđavnost i razumevanje.

Ovaj utorak je datum koji se dešava jednom u životu. Zahvaljujući brojevima koji se ponavljaju, on se u numerologiji smatra brojem anđela, ili brojem koji nosi određenu energiju ili univerzalnu poruku.

 

U ovom slučaju, značenje datuma 22.2.22. odnosi se na veze i okupljanje – ne samo u parovima jedan na jedan, već i među većim grupama i zajednicama.

Ako se prisetite šta vam se dešavalo pre dvadeset dana (02. 02. 2022.) – koji je takođe prepun velike energije „dvojke“ – možda ćete uspeti da prepoznate do kadvih promena je došlo u vašim partnerskim vezama ili međuljudskim odnosima.

Međutim, kako tvrde numerolozi, sada bi se moglo reći da je univerzum duplirao svoju energiju.
Ovaj „Dan dvojki“, kako ga neki nazivaju, mogao bi da pokaže i našu duboko ukorenjenu želju za ravnotežom i harmonijom sa drugima.

Ako ste u vezi, ta pozitivna promena može biti i krajnje jednostavna, kao pomirenje, izvinjenje zbog pogrešnon postupka ili bar plan da zajedno izađete na večeru i ponovo rasplamsate strast.

Advertisements

Ovaj 22. februar može biti i sjajan dan za prvi sastanak, kažu numerolozi.

RTS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *