Pamela Anderson u pohodu da zabrani rijalitije širom sveta

Pamela Anderson u pohodu da zabrani rijalitije širom sveta

Glumica i aktivistkinja za prava životinja Pamela Anderson apelovala je da se svuda u svetu mora zabraniti proizvodnja rijaliti šou-programa.

Zgodna plavuša je komentarisala pisanje britanske štampe koja je izračunala da se, na globalnom nivou, ubilo čak 38 učesnika raznih rijalitija, koji nisu mogli da se nose sa slavom i svime što uz nju ide.

“Molim vas, dosta više rijalitija i njihovih zvezda. Očajno je, jadno i koristoljubivo. Obično vas na to natera agent koji se bori za svoj procenat, odande izađete bez prebijene pare i osećate se iskorišćeno, neostvareno i prljavo”, napisala je Pamela na Tviteru.

Pamela Anderson u pohodu da zabrani rijalitije širom sveta
Getty Images

Plejbojeva zečica ističe da je Francuska, u kojoj boravi povremeno zbog romanse sa fudbalerom Adilom Ramijem, zagađena rijalitijima i ceni da su oni epidemija ružnoće, glupih nadmetanja i da negativno utiču na umetnike.

Pamela je učestvovala u tri takva programa i napisala je kako je “oprostila sebi” jer je novac dala u humanitarne svrihe i da će podržati učesnike rijalitija samo ako im je cilj da urade isto što i ona.

Izvor: superzena.b92.net