Pronađen Žile, pas tragično nastradale Marije Čajetinac iz Trstenika!

Pronađen Žile, pas tragično nastradale Marije Čajetinac iz Trstenika!

Neverovatan kraj potrage za psom vlasnice koja je stradala kod Jagodine. Brojni volonteri pretraživali okolinu mosta kod Morave dok Žile nije pronađen

Pronađen Žile, pas tragično nastradale Marije Čajetinac iz Trstenika!
Foto: Facebook

TRSTENIK-PAS Marije Čajetinac (33), mlade pravnice iz Trstenika koja je poginula u stravičnom udesu na auto-putu kod Jagodine je nađen, objavili su Marijini prijatelji na društvenim mrežama. Pas Žika kako su “Novosti” ranije objavile, putovao je sa svojom gazdaricom u kolima kobnog dana, kada je u dva sudara, čak 12-oro ljudi izgubilo život.

Divna devojka iz trsteničkog mesta Dublje, na žalost, bila je među poginulima, i porodica i prijatelji apelovali su na ljude da se uključe u potragu za njenim kućnim ljubimcem. Verovali su da se izbavio ili možda u prevrtanju vozila iskočio. Upravo to se izgleda i dogodilo, jer je pas nađen u selu Mijatovac kod Jagodine, kod jedne porodice.

– Pronašli smo Žileta! Živ i zdrav! – objavljeno je na društvenim mrežama, gde se nižu komentari “divno”, ”svaka čast”, “ulepšali ste mi dan”…

Apel da se pomogne u nesebičnoj potrazi brzo se proširio društvenim mrežama. Brojni volonteri pretraživali su okolinu mosta kod Morave, a vesti su se širile preko Jagodine i Ćuprije do okolnih mesta.

– Ako neko vidi psa žute boje, kratke dlake, mešanac sa ogrlicom, čipovan, sterilisan, neka ga uzme i odvede do prvog sigurnog mesta, a ja bih organizovala prevoz. Okolina mosta na Moravi na autoputu. Molim vas šerujte – napisala je u jednom apelu na fejsbuku Marijina prijateljica.

Advertisements

Porodici će pronalazak psa, koji je ova divna mlada žena udomila i zavolela biti dragocena uteha u teškim trenucima, poručili su Marijini prijatelji. I ta uteha stiže im baš u danu kada im je neophodna. Baš danas, na lokalnom groblju u selu Dublje, Marija Čajetinac je sahranjena pred nekoliko stotina ožalošćenih ljudi.

Izvor: Novosti/ S. Babović