SNF: Priprema se egzekucija Momčila Trajkovića! Znamo ko to radi!

U poslednjih nekoliko dana po društvenim mrežama, plaćenom reklamom, jedna botovska Fejsbuk stranica je plasirala izmontirani video snimak o Momčilu Trajkoviću s namerom da ga označi kao izdajnika Srbije i da mu stavi metu na čelo, kao što je to ranije urađeno pokojnom Oliveru Ivanoviću i drugim pravim borcima za opstanak Srba na Kosovu i Metohiji. 

Saopštenje Srpskog nacionalnog fronta, čiji je on osnivač i član vam prenosimo u celosti

SNF: Priprema se egzekucija Momčila Trajkovića! Znamo ko to radi!

NISKI UDARCI PREMA GOSPODINU MOMČILU TRAJKOVIĆU

Proteklih dana društvene mreže su bile preplavljene snimkom izvučenim iz emisije „Južno od Ibra“, koju je RTS snimila 2007. godine. Bilo je to vreme kada se kroz Kosovo i Metohiju nije moglo slobodno kretati, a smelost da javnost u Srbiji obavesti o pravom stanju stvari, i kako se živi južno od reke Ibar van domašaja kamera srpskih medija, smogao je g. Momčilo Trajković.

On je do najfinijih detalja oslikao svu tragiku života, i izazove koji Srbima nikako nisu išli na ruku, počev od administrativnih pa do životnih. I zato je ta emisija više puta prikazivana i nagrađivana.

Sekvenca koja je istrgnuta iz emisije a u kojoj g. Trajković navodno nekom svom poznaniku „čestita republiku Kosovo“, je krajnje zlonamerna i potpuno suprotna celokupnom smislu pomenute emisije.

S obzirom da se radi o gluposti, Srpski nacionalni forum bi trebalo da se prema njoj odnosi kao i prema bilo kojoj gluposti – da je ignoriše. Međutim, s obzirom da je pomenuta podmetačina postala viralna na društvenim mrežama, potpuno je jasno da se radi o ozbiljnom napadu skuvanom u ozbiljnoj „kuhinji“ (SNF-u poznatoj). Gotovo 400 hiljda pregleda, i hiljade botovskih komentara na pomenutu glupost, su jasan znak da se radi o napadu na gospodina Trajkovića, sračunatim na njegovu ljudsku i političku diskreditaciju, i svojevrsnu pripremu za njegovu ličnu i političku egzekuciju.

Srpski nacionalni forum odlučno staje u odbranu svog osnivača i člana predsedništva, kao neko ko najbolje poznaje stavove nacionalne politike koju gospodin Trajković decenijama zagovara, i zbog kojih je decenijama i politički stradao.

Autorima ovog uličarskog gesta neka služi na čast, kao i stotinama botova koji ne birajući reči uvrede komentarišu na društvenim mrežama, podižući temperaturu u javnom diskursu i biraju metu za odstrel. Srpska država i srpski narod na KiM se susreću sa znatno ozbiljnijim izazovima, a skretanje pažnje sa njih direktno ide u prilog našim neprijateljima.

Advertisements

Uostalom, kome je do istinitog informisanja, celu emisiju „Južno od Ibra“ iz 2007. godine, pa neka sami prosude. A psihopatama koji zloupotrebljavaju patnje našeg naroda Bog neka je napomoć.

U Gračanici,
19.05.2019.
Informativna služba SNF

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *