Završeno šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala uz rekordnu posetu

Kopaonik Music Week festival još jednom je pokazao zbog čega je u širokim krugovima poznat kao ekskluzivni muzički događaj koji spaja nastupe velikih zvezda sa idiličnim martovskim skijanjem na glamuroznoj lokaciji.

Šesto izdanje najpopularnijeg zimskog muzičkog festivala, obeležili su nastupi nekih od najvećih izvođača u čitavom regionu, među kojima su Saša Matić, Ceca, Jelena Karleuša i Dino Merlin! U prilog tome da je za festival ove godine vladalo najveće interesovanje do sada govori činjenica da su sva četiri koncerta rasprodata u rekordnom roku pre početka festivala, kao i paketi u okviru aranžmana koje su nudili hoteli Grand, Gorski i Viceroy.

Već nakon prvog vikenda, nastupima Saše Matića i Cece ispunjena su sva očekivanja posetilaca, dok su Jelena Karleuša i Dino Merlin atmosferu doveli do usijanja. Sala hotela Grand bila je prepuna ljudi koji su imali prilike da uživaju kako u velikom energetskom naboju za vreme Karleušinog nastupa tako i u nestvarnoj količini emocija dok je Dino Merlin izvodio neke od svojih najvećih hitova.

– Uživali smo u ponovnom susretu s publikom nakon dugo vremena. Vremena jesu teška, međutim ja sam optimist; i da znam da će sutra biti smak svijeta, posadio bih drvo da nikne, jer znam da će nekom drugom praviti hlad. Ostanimo optimisti – poručio je Dino Merlin za kraj i pozdravio se sa publikom, koja je ovog umjetnika nakon puna dva sata ispratila ovacijama.

Advertisements

Ovogodišnje izdanje festivala ostaće upamćeno i po jedinstvenom audio-vizuelnom spektaklu za koji je bila zadužena Skymusic produkcija: “Drago mi je što smo nakon godinu dana pauze uspeli da ponovimo tradicionalni spektakl na Kopaoniku. Zabrane okupljanja počele su upravo između dva vikenda na Music Weeku i nadamo se da će to ostati naša prošlost. Koliko god da Skymusic važi za organizaciju koja nema konkurenciju kada je u pitanju produkcija, uvek je izazov kada se iznova treba dokazivati publici i opravdati očekivanja. Videlo se po atmosferi koliko je publika željna provoda i ozbiljnih muzičkih događaja” izjavio je Milenko Škarić i dodao da se za ovu godinu priprema dugačka lista koncerata i događaja.

Izvor: srbijadanas.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *