Boban Jovanović: More Turci, ne gaz’te oranje!

Boban Jovanović: More Turci ne gaz’te oranje!

Opština Ćuprija potpisala je ugovor sa turskom kompanijom “Feka Automotiv” o ustupanju građevinskog zemljišta neposrednom pogodbom bez naknade, javlja TV Pomoravlje.

Ugovor su potpisali, Ninoslav Erić, predsednik opštine Ćuprija i Taner Ali Karslioglu, ispred kompanije “Feka Automotiv”. Kako je ranije najavljeno, radi se o parceli u industrijskoj zoni na kojoj će turski investitor izgraditi fabriku auto rasvete. Očekuje se da kamen temeljac za izgradnju nove fabrike bude postavljen u maju.

Ambasador Međunarodne akademije za kulturu i umetnost u Republici Srbiji, i osnivač i funkcioner pokreta osnovanog 2002. godine pod nazivom “Front odbrane Srbije” Boban Jovanović, inače rodom iz Ćuprije, prokomentarisao je na Fejsbuku ovu potencijalno kriminalnu radnju predsednika opštine Ćuprija Ninoslava Erića.

“U Boju na Ivankovcu 1805. su Petar Dobrnjac, Milenko Stojković, Stevan Sinđelić i mnogi drugi srpski junaci od Turaka branila upravo ovu parcelu koju je sada predsednik opštine darovao potomcima Hafiz Paše.

Na osnovu kog ovlašćenja je bez tendera neposrednom nagodbom to potpisao?

Opština bi morala da postane akcionar i ima akcije u ovakvoj kompaniji a ne da Turci dobiju zemlju Srbsku Moravsku bez dinara, i zaposle tj. porobe naše sugrađane za 20.000 dinara mesečno.

Deco, zaigrali ste se!!!”

Boban Jovanović: More Turci ne gaz’te oranje!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *