Princ Hari preslikani Princ Filip!!!

Korisnici interneta zadivljeni su sličnošću princa Filipa iz mlađih dana sa princom Harijem danas

Na društvenim mreža proširila se fotografija vojvode od Edinburga iz 1957. godine kada je službenoj uniformi pozirao za naslovnicu magazina “Paris Match”. Tada je bio u  tridesetim.

Korisnici interneta su zapanjeni sličnošću princa Harija i njegovog dede.

Naime, fotografiju je objavio Kris Džekson, autor knjige o britanskoj kraljevskoj porodici”Moderna Monarhija“, kao bi sve podsetio na sličnost princa Filipa iz tog vremena sa vojvodom od Saseksa danas.

Odmah su usledili komentari poređenja dede i unuka.

Princ Hari

‘Kako ovo ranije niko nije primetio’, bilo je glavno pitanje koje su vodili korisnici, naglašavjaući da je princ Hari slika i prilika dede.

Do izražaja je došla brada i crte lica koje su zaista neverovatno slične sa crtama lica princa Harija.

Ajme, na prvi pogled sam mislila da je ovo Hari’, ‘za sve one koji tvrde da Hari nije Čarlsov sin, pogledajte fotografiju, isti je Filip’, ‘pa ovo je Hari! Nikad nisam ranije primetila ovu sličnost’, samo su neki od komentara koji su preplavili internet.

Advertisements

“Moj deda je bio čovek od službe, časti i velikog humora. Bio je autentičan, vrlo oštrouman i mogao je zadržati pažnju celog društva zbog svog šarma, ali i zato što nikad niste znali šta bi mogao reći. Ostaće upamćen kao najdugovečniji suprug Monarha, odlikovani vojnik, princ i vojvoda. Ali meni je, kao i mnogima od vas koji ste izgubili voljenu osobu ili baku i deku zbog boli u prošloj godini, bio najpre moj deda: gospodar roštilja, legenda zafrkancije i večito drzak”, rekao je princ Filip opisujući svog dedu i dodao:

 

“On je bio oslonac Njenog Veličanstva Kraljice s neusporedivom predanošću, bio je uz nju 73 godine braka, i mogao bih dalje nabrajati, a znam da bi sada svima nama, s pivom u ruci, rekao: ‘Oh, samo nastavi s tim! Deda, hvala ti na usluzi, predanosti baki i na tome što si uvek bio svoj. Jako ćeš mi nedostajati, ali nacija i svet uvek će te pamtiti. U Meganinom, Arčiejevom i mom srcu (kao i u srcu vaše buduće praunuke) uvek ćete imati posebno mesto. Per Mare, Per Terram’, završio je princ Harry krilaticom Britanske kraljevske ratne mornarice.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *