Pokret konzervativne Srbije: Žena rađa za sebe a ne za državu

Čitamo objave od strane “dušebrižnika” iz tzv. slobodnih demokratskih opcija kako “eto žene rade najmanje dva do tri posla. Jedan regularan, drugi je čuvanje sopstvene dece a treći je spremanje hrane kod kuće”?! I kako za to sve naravno treba da budu poštovane.

Niko ne spominje da moraju da budu adekvatno plaćene.

Za prvi posao znamo da se liberalni sistem pobrinuo da žene budu manje plaćene nego muškarci. Da ne smeju da odu na trudničko i porodiljsko bolovanje, jer ne znaju da li će ih posao čekati. Da ne smeju da kažu prilikom zapošljavanja da će da rode jer onda nema posla za njih. Da je poželjno da pošalju sliku na kojoj liče na rijaliti zvezdu. I da je njihovo samo da trepću i ćute. To im je omogućio sve ovakav sistem.

Za drugi i treći “posao”, nismo znali da je “posao”.

Mislili smo, izgleda naivno, da se deca rađaju iz ljubavi i da je na roditeljima da ih izvedu na pravi put i brinu o njima dok su mali i nejaki. Da li teret takvog zadovoljstva pada na jednog ili drugog roditelja, majku ili oca, pustimo da se oni dogovore.

Plaćanjem rađanja dece za potrebe države a ne porodice pokušavaju da naprave sistem u kome dobijamo profesionalne majke. Mašine za rađanje u doba liberalizma koje nadgledaju roboti!

Dušebrižnici svih boja marš iz porodice!

Porodica je najbitnija i, ako ste već tako sažaljvi, platite sve poslove koje žena obavlja, kako bi ona bila srećna i opuštena bez briga!

Konzervativna stranka: Vratimo vrednosti na kojima počiva zdrav poredak: tatu i mamu, baku i deku, porodicu koju čine muškarac i žena - roditelji i deca

Vaš Pokret!