OVAJ MORA NA ROBIJU! SPREMA SE KRIVIČNA PRIJAVA ZBOG STRAŠNE PREVARE! Lažirao svoju otmicu

Dokazano da je Stefan Cvetković, novinar iz Bele Crkve, inscenirao svoju otmicu kako bi izazvao haos u Srbiji. Biće optužen za ozbiljno krivično delo. Bio u dogovoru najmanje sa jednim političarem. Na poligrafu slagao sve osim imena i prezimena!

Stefan Cvetković, novinar iz Bele Crkve, inscenirao je svoju otmicu kako bi izazvao politički haos u Srbiji i zbog toga će biti optužen za ozbiljno krivično delo. Ovu prevaru, kako je pokazala istraga, dogovarao je i pripremao sa najmanje jednim liderom opozicije.

Provera Cvetkovićevih kontakata, mobilnih telefona i

Tri godine zatvora

Cvetkoviću preti krivična prijava zbog uznemiravanja javnosti i lažnog prijavljivanja. To mu je do tri godine zatvora”

Toma Fila, advokat

mejlova pokazala je da je ovaj novinar sve vreme preko ‘lica iz kriminogene sredine iz Prištine’ bio u dosluhu sa najmanje jednim poznatim opozicionarom. Osnovano se sumnja da je njihov plan bio da se, po ukrajinskom scenariju, država Srbija i predsednik Aleksandar Vučić optuže za Cvetkovićev nestanak, što bi potom destabilizovalo čitavu zemlju.

Opasne namere

Dosadašnja istraga nedvosmisleno je utvrdila da je Cvetković danima unapred planirao prevaru.

– Cvetković je neposredno pre ‘otmice’ imao kontakte sa sumnjivim ljudima iz Prištine. Ti kontakti doveli su istražitelje do jednog od lidera srpske opozicije. Prema presretnutim porukama i mejlovima, plan je bio da

Advertisements

TIHOMIR KNEŽEVIĆ

OSNOVNO TUŽILAŠTVO

Predmet je stigao u tužilaštvo. Čekaju se dokazi, poput DNK sa lica mesta, dokazi vezani za položaj gde se sve Cvetković nalazio. Pre ponedeljka, utorka ne možemo da dobijemo te dokaze.

se Cvetković krije u jednoj od kuća u Beloj Crkvi dok se ne stvore povoljni uslovi da bude prebačen u Rumuniju. Za to vreme, situacija u Srbiji bi bila dovedena do tačke usijanja. Uveliko su planirani masovni protesti praćeni zahtevima za Vučićevu ostavku. Međutim, srpske službe bezbednosti provalile su plan i uspele da osujete ove zločinačke namere… – prenosi naš izvor.

vise na : http://informer.rs/vesti/politika/386001/ovaj-mora-na-robiju-sprema-se-krivicna-prijava-zbog-strasne-prevare-lazirao-svoju-otmicu-u-dilu-sa-sefom-opozicije-1529342710