SANDULOVIĆ : VUČIĆ PRAVI LAŽNU OPOZICIJU

JA SAM  ZAISTA PRAVI PROTIVNIK OVOG REŽIMA KOJI CE HAPSITI , OBJAVITI, DOKAZATI I VRATITI POKRADENI NOVAC IZ SRBIJE !!!

Povodom raznoraznih prestrojavanja na političkoj sceni Srbije, stvaranja raznoraznih blokova i unija koji se stvaraju upitan o svome stavu i mestu svoje partije predsednik Republikanaca Srbije Nikola Sandulović je izjavio:

“Sve je više gradjana koji me otvoreno pitaju ZAŠTO NISAM PRISTUPIO NEKOM BUDUCEM ZAJEDNICKOM BLOKU U KOME BI BILE SVE OPOZICIONE POLITICKE STRUKTURE ?
Pošto je to pitanje vec postalo svakodnevno, dugujem svima javan odgovor.
Da li se secate da sam jos pre Beogradskih izbora javno na konferenciji za štampu pozvao celu opoziciju KOJA JE ZAISTA PROTIV VUCICA da se udružimo SAMO U JEDNOM CILJU ?
Naravno da se secate i NARAVNO da se niko od svih tih samozvanih opozicionara nije javio.
Ono što je vrlo bitno i što zaista svi treba da znate je pitanje SVIH PITANJA kako to svaka opozicija pred svoj dolazak na vlast OBECAVA kako ce pohapsiti sve one koji su opljackali Srbiju a kada zaista dodju na vlast onda se sve odvija PO STAROM UTABANOM KOMUNISTICKOM REŽIMU vec 70 g…i nikom nista a narod sve siromašniji i sve nas je manje.
Odgovor lezi upravo i u ovoj j sadasnjoj politickoj situaciji gde su SVI OPOZICIONARI kao protiv Vucica a beže od mene kao Djavo od krsta….VIŠE OD MENE NEGO OD NJEGA !!!
ZAŠTO kada vec cela Srbija , EU i pola Sveta ZNAJU I VIDE DA SAM NAJVECI I NEPOKOLEBLJIVI NEPRIJATELJ OVOG SISTEMA ? U CEMU JE ONDA PROBLEM?
Problem je u tome što Aleksandar Vucic TRAŽI DA NAPRAVI NOVOG OPOZICIONARA dajuci mu prostora i gurajuci ga u medije da bi narod mogao da vidi i poveruje NOVOM LIDERU KOJI CE ” SPASITI” NAROD OD VUCICA !
Spasice taj opozicionar koga PRAVI VUCIC da ” SPASI “, ALI KOGA ???? PA NARAVNO NJEGA, ALEKSANDRA VUCICA , A NE NAROD !!!
Taj Vucicev izabrani i podrzani lider u medijima ce imati dogovor i zadatak da NE DIRA NJEGOV POKRADENI NOVAC, NE ODAJE KRIMINALNE TRANSAKCIJE I NE HAPSI SVE ONE KOJI BI IMALI ŠTA DA POSVEDOCE PROTIV NJEGA!
S obzirom da u politickom životu Srbije za mene nema tajni i da znam svaka vidjenja i dogovore iz prošlosti( kao i u sadašnjosti ) sadasnjih opozicionara i Vucica, naravno da beze od mene JER SAM JA ZAISTA PRAVI PROTIVNIK OVOG REŽIMA KOJI CE HAPSITI , OBJAVITI, DOKAZATI I VRATITI POKRADENI NOVAC IZ SRBIJE !!!
Svaki politicar koji se bori ISKRENO za svoj narod i protiv Vucica , skace od srece da ima svog politickog saborca protiv Vucica nekog kao mene i Republikansku stranku.Kako mene da pozove neko od ovih koji su se okupili i glume opoziciju kada ZNAJU da ja trazim konkretnu borbu i da se odrzi obecanje dato narodu…UHAPSITI SVE POLITICARE DO SADA KOJI SU NAS ZAJEDNO DOVELI DO RASPADA SAME DRZAVE I UNIŠTENJA SRPSKOG NARODA A NEKI OD NJIH BI MOGLI BITI I SAMI U TOJ GRUPI !!!!
Kako sa mnom da se udruze kada znaju DA CU JA I MOJI REPUBLIKANCI ISPUNITI SVE OBECANO i da cu ukoliko budem u bilo kom savezu JAVNO RECI KOJI LIDER TAJNO SARADJUJE SA VUCICEM I PONOVO POKUŠAVA SVE DA PRODA I PRIKRIJE !!!
Mislim da sam ukratko objasnio zašto mene i Republikanske stranke nema u tim nazovi savezima a ima nekih koji u svojim strankama i pokretima nemaju niti politicku moc kao mi , niti toliko pravih ljudi kao mi…MI.REPUBLIKANCI…PRAVI I JEDINI !!!
ZAPAMTITE TO…jer ce se sve ubrzo videti….”