Srbiju potresa pitanje: Pušenje na jahti – da ili ne?

Srbiju potresa pitanje: Pušenje na jahti – da ili ne?

Na Tviteru se digla velika bura oko vrele scene sa jahte koja je navodno snimljena u Crnoj Gori, a na kojoj se vidi kako devojka pruža oralni seks muškarcu. Snimak je izazvao veliku, bespotrebnu raspravu o moralu.

Izgleda da na društvenim mrežama najviše volimo da zabadamo glave u tuđe živote, objavljujemo ih i komentarišemo. To pokazuje snimak oralnog seksa na jahti koji je zapalio Tviter, piše portal Nova.rs.

Navodno je čin zabeležen u Krašićima u Crnoj Gori, ali postoji sumnja u verodostojnost jer se u pozadini čuju glasovi koji očigledno ne govore srpskim jezikom.  Par je na gornjoj palubi vrlo otvoreno “uživao” u letovanju, a iz daljine se ne mogu proceniti godine ni muškarca ni žene.

No, bio lažan ili ne, snimak je izazvao velike diskusije.

Prvo su naravno počeli komentari na račun žene, za koju se odmah pretpostavilo da je prostitutka, sponzoruša, “učesnica Zadruge”.

“Jadnica, još mora i da mu aplaudira kako mu je ‘veliki’ da će usta da joj razvali”, jedan je od komenatara.

“Kad na Instagramu vidite drugarice na jahtama znajte da ovo rade kako bi bile na njima”, napisao je drugi.

“Ima posla ko hoće da radi”, “mora se platiti boravak na jahti” – nizali su se slični komenatri.

Moralisanje je još jedan omiljeni srpski sport, a pre će biti da osobe koje su spremne da hitro osude ovaj prizor pre osećaju – zavist. Što baš oni nemaju jahtu na kojoj će moći da uživaju u ljubavnom zanosu sa svojim partnerom.

Paru sa jahte možda se može zameriti eventualno egzibicionizam, ali osim toga, nemamo šta da se pitamo o njihovom odnosu, niti da pretpostavljamo čime se koji učesnik ovog čina bavi.

Srećom, brojni su korisnici Tvitera koji su takođe izneli neke zanimljive primedbe na račun diskusije koju je pokrenuo snimak, prenosi Nova.rs.

Advertisements

Izdavjamo neke od takvih tvitova:

Srbiju potresa pitanje: Pušenje na jahti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *