ALO!: SAŠA MIRKOVIĆ UBIO GRKINJU I ZATAŠKAVAO UBISTVO 7 GODINA

ALO!: SAŠA MIRKOVIĆ UBIO GRKINJU I ZATAŠKAVAO UBISTVO 7 GODINA

ALO! EKSKLUZIVNO DOŠAO U POSED DUGO

SKRIVANOG DOKUMENTA Saša Mirković usmrtio

poznatu grčku glumicu!

ALO!: SAŠA MIRKOVIĆ UBIO GRKINJU I ZATAŠKAVAO UBISTVO 7 GODINA
Printscreen

Nekadašnji predsednik Skupštine grada Zaječara Saša Mirković je, kako “Alo!” ekskluzivno saznaje, u junu 2011. učestvovao u saobraćajnoj nesreći na putu Nea Mudijana na Sitoniji, u kojoj je poginula poznata grčka glumica Eftimija Metagicinu.

Printscreen

Kako stoje stvari, Mirković je godinama pokušavao da drži ovaj događaj daleko od očiju srpske javnosti.

Iako je učestvovao u nesreći, u kojoj je nesrećna žena smrtno stradala, on nikada nije bio osuđen na kaznu zatvora, uprkos tome što je protiv njega pokrenut krivični postupak.

Dokument, do kojeg je došao naš list, dokazuje da je Mirković preko svog advokata tražio da stupi u kontakt s doktorkom, koja je slučajno prolazila svojim kolima kada se dogodila saobraćajna nesreća i pružila prvu pomoć preminuloj glumici. Mirkovićev advokat Vasilos Farmakis pokušao je da stupi u kontakt sa doktorkom, kako bi ona bila svedok odbrane Saše Mirkovića na suđenju.

U pismu advokata Vasilosa Farmakisa, napisanom u ime Saše Mirkovića, navode se imena njegovih roditelja, kao i to da je nastanjen u Beogradu. Pored toga, opisano je i šta se konkretno dogodilo 24. juna 2011, oko 18.10 časova, na putu Nea Mudanja- Sitonija.

Dokument

Dokument, Foto: Alo!

– Smrtno je stradala Eftimija Metagicinu (ime oca Agelos) zbog saobraćajnog udesa. U vezi sa ovim udesom, u kome je učestvovalo vozilo gorenavedene smrtno povređene osobe i moje, koje sam ja lično vozio, angažovala se policija u Poligirosu, a na mesto udesa pristigla su kola Hitne pomoći Agiosa Nikolaosa na Halkidikiju. Dok su stigla kola Hitne pomoći, prvu pomoć povređenoj osobi ukazala je Radoljubka Radosavljević, suvozač u mojim kolima, lekar, hirurg-ginekolog, ali istovremeno i drugi lekar-hirurg, vozač vozila koje je naišlo u tom trenutku, koji se parkirao kako bi i on pružio prvu pomoć, koliko bi to bilo moguće. Zbog moje prenapetosti, nisam ni pomislio da tražim i nisam ni tražio podatke tog lekara-hirurga, pre nego što ode s lica mesta. Ali, njegovo svedočenje smatra se neophodnim radi istine, a ojačaće moje tvrdnje na krivičnom suđenju koje je pokrenuto protiv mene zbog ubistva iz nehata. Jedina informacija koju imam jeste da je gorenavedeni lekar hirurg, da stanuje u Solunu i možda radi u bolnici „Ipokratio“ – stoji u pismu koje je napisano u Mirkovićevo ime.

 

U pismu se dalje moli da se ovaj dokument dostavi svim lekarima gorenavedene specijalizacije, koji su članovi Udruženja lekara u Solunu, ili na bilo koji drugi način za koji bude smatran shodnim, da se zatraži ime navedenog lekara.

Advertisements

 

Saša Mirković na broj telefona poznat našoj redakciji nije bio dostupan za komentar o okolnostima ovog događaja.

Izvor: Alo