SAŠA MIRKOVIĆ I BOKI 13 OD REKETA FINANSIRALI POLITIČARE ?

SAŠA MIRKOVIĆ I BOKI 13 U LJUBAVNOJ VEZI OD 2010. SA KRAĆIM PREKIDIMA.

PADOM BOKIJA PAO I MIRKOVIĆ KADA JE OSTAO BEZ PARA I JATAKA.

Naizgled različita a posle detaljnije analize slična i povezana dva hapšenja zbila su se tokom leta, jedno u Severnoj Makedoniji a drugo u Crnoj Gori. Pitanje je koliko su oba uhapšena lica imala veze izmedju sebe. Istraživanja će pokazati da su te dve osobe itekako bile u vezi poslednju deceniju.

Saša MIrković kao producent Marije Šerifović na Eurosongu 2007. godine je duboko zakoračio u gej lobi i nakon toga upoznaje Bokija 13 iz Skoplja kome postaje producent, ljubavnik i menadžer. Put do javnosti nalazi mu kroz rijalitije, gde je imao uticaja i svojevremeno čak  ubacio tadašnjeg a i sadašnjeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

Posle godinu dana ljubavnici Saša Mirković i Boki 13 prekidaju svoju vezu, o čemu je pisao popularni Svet ali se ubrzo ponovo susreću jer ih pored obostrane ljubavi vezuje i ljubav prema novcu a i zajedničkom načinu dolaska do istog – reketiranjem.

Poznato je da posle oduzimanja pasoša Mirković pobegao u Makedoniju preko Kosova i da ga tamo prima Boki 13 i nalazi mu stan u kom je ,kako kaže jedna sobarica koja je taj stan čistila, krevet morao da se menja nakon njihove zajedničke noći provedene u tom iznajmljenom stanu.

Oči govore-screenshoot

Iako je pokušavao da mudro skriva svoje seksualno opredeljenje to je bilo jače od njega pa je kao Predsednik Skupštine Grada Zaječara i kao poslanik u Skupštini tražio da se Gej parada 2015. godine i održi u Zaječarskoj Felix Romuliani i plati parama gradjana Zaječara.

Naime, posle razlaza sa SNS Saša Mirković pokušava da svoje zloupotrebe službenog položaja pretvori u politički progon i beži u Makedoniju, preko Kosova gde je ušao ilegalno i bez dokumenata . U Skoplju obnavlja svoju staru ljubav s Bokijem 13 i počinju da zajednički rade na nekoliko projekata.

Nakon hapšenja Bokija 13 razni mediji iz regiona su pisali kako su lideri opozicije iz Srbije u Skoplju sretali sa njim i dobijali novac a kako Kurir navodi na tim sastancima je prisustvovao i Saša Mirković. Pored lidera Saveza za Srbiju pominje se i lider LDP Čedomir Jovanović.

Boki 13 i Ćedomir Jovanović- Instagram

 

 

Danas se obojica nalaze u zatvoru, ali u različitim zatvorima. Da su zajedno možda im i ne bi  bilo tako teško pa ne bi ni primenjivali iste metode kao što su štrajk gladju i zahtevi za lekarskim prregledima, kao i izmeštanje iz zatvora u bolnicu.

Naša saradnici iz Skoplja obećali su još puno informacija o ovom ljubavnom paru u budućnosti jer, kako kažu, tek su počeli da se bave njima a pored njih biće u nastavku još puno poznatih imena iz Srbije i Makedonije.

Piše

Marjan Krstevski

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *