SAŠA MIRKOVIĆ U OKRUŽNOM ZATVORU! VIŠE NEMA KUD! Traži čiste gaće! Smrklo mu se kad je video da ima cimere u ćeliji!

BEOGRAD – Bivši političar i estradni menadžer Saša Mirković, koji je uhapšen u petak u Budvi, a isporučen u subotu Srbiji, smešten je u Okružni zatvor, u kojem će izdržavati kaznu zatvora.

– Najteže mu je palo što u ćeliji ima cimere. Zato je odmah počeo da kuka i moli da ga vode kod lekara samo kako bi izbegao ćeliju i cimere. Još kada je saznao da da će prvu posetu imati tek za nedelju dana, dodatno se uznemirio, pa je počeo da kuka da mu se hitno donese čist veš i sredstva za ličnu higijenu – priča izvor blizak ovom slučaju.

Podsetimo, Mirković je uhapšen na osnovu poternice koju je za njim raspisala srpska policija zbog izdržavanja kazne od godinu dana zatvora zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića.

Bivši prvi čovek Zaječara je pre dve godine osuđen zbog sporne nabavke novogodišnjih paketića u Zaječaru, kojom je oštetio budžet grada 14 miliona dinara.

Nakon što je pokušao da izbegne hapšenje pozivajući se na Ivicu Dačića, koji će ga navodno izvući, shvativši da mu ovog puta nema spasa, Mirković je pokušao da se stavi na raspolaganje crnogorskim službama bezbednosti i ponudio, navodno, kompromitujuće informacije o državnim zvaničnicima Srbije.

Međutim, nadležni u Crnoj Gori procenili su da Mirković nije relevantan izvor i odlučili su da mu, po poternici iz Srbije, ipak stave lisice na ruke. On je preko svog advokata na svom Facebuk profilu, negirao da je uhapšen zbog poternice, već je tvrdio da je priveden zbog prekoračenja boravka u Crnoj Gori. Potom je napisao da je zatražio azil u Crnoj Gori, uplašen za svoju bezbednost, jer ga navodno režim Aleksandra Vučića u Srbiji proganja, a potpuno je odlepio kada je završio u zatvorskoj ćeliji.
Veza sa Zaevim i Bašanovićem

Advertisements

lako je Mirkoviću pasoš bio oduzet, on se ipak domogao Crne Gore, a u nekoliko navrata putovao je i u Severnu Makedoniju. Prema pojedinim navodima, posle objavljivanja korupcionaške afere u Skoplju sa Bokijem 13, bio je uplašen zbog svojih veza sa Zoranom Bašanovićem, savetnikom makedonskog premijera Zorana Zaeva, čija se uloga u skandalu još ispituje. Mediji pisali da je čak, nakon napuštanja Srbije, jednog trenutka sigurnu sigurnu luku našao u Severnoj Makedoniji.

Izvor: Kurir

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *