Propao protest ispred Pinka zbog svađe “Čuvara Srbije”; Stamatović: Ne mešajte me s njima!

Propao protest ispred Pinka zbog svađe “Čuvara Srbije”; Stamatović: Ne mešajte me s njima!

PROTEST koji je danas trebalo da se održi ispred zgrade Televizije Pink propao je zbog svađe unutar koalicije “Čuvari Srbije 1244” koja je organizator skupa.

Kako pišu Novosti, lider pokreta “Živim za Srbiju” Jovana Stojković podnela je izjavu policijskoj stanici Savski venac u kojoj traži da se skup otkaže, jer se “boji ubačenih statista koji bi izazvali nered”. Međutim, kako prenose izvori lista Novosti, po sredi su drugi razlozi odnosno razilaženje članica Saveza oko metoda političke borbe protiv aktuelne vlasti.
Propao protest ispred Pinka zbog svađe "Čuvara Srbije"; Stamatović: Ne mešajte me s njima!
Čuvari Srbije 1244 otkazuju protest, Foto: Screenshot
Na pripremi protesta posebno je bio angažovan Saša Mirković ispred pokreta “Cela Srbija”, a dolazak je najavio i Milan Stamatović, za koga je tokom dana objavljeno da se priključio “Čuvarima Srbije”, pišu Novosti.
Balkanska saznaje, a i to je sam Milan Stamatović objavio na svojoj Fejsbuk stranici, da on podržava svaki protest protiv Pinka, međutim da je apsolutna laž koju su plasirali Mirkovićevi sajtovi, da se on priključio “Čuvarima Srbije”, te da je on u koaliciji “Savez za Srbiju”, što potvrđuju njegove aktivnosti.
Balkanska saznaje od jednog od lidera takozvane koalicije “Čuvari Srbije”, da je potez sa uplitanjem Milana Stamatovića u celu priču bio poslednji pokušaj estradnog menadžera Saše Mirkovića da najavljeni protest dobije neki značaj i da prevarom privuče pristalice Stamatovićevog pokreta, pošto sami “Čuvari Srbije” ne bi na protestu imali ni stotinak učesnika.
Foto: Screenshot, Facebook
Ranije se to isto dešavalo uplitanjem u tu papazjaniju i predsednika Nove Srbije Velimira Ilića, o čemu je Balkanska pisala u tekstu pod naslovom “Ilić: Mirkoviću, ne mešaj mene i Koštunicu u svoje čergarske muljačine sa Mitrovićem”, gde je Velimir Ilić sa gnušanjem demantovao bilo kakvu povezanost sa spomenutim estradnim menadžerom i njegovim cirkuskim predstavama.
Balkanska još saznaje od izvora iz “Čuvara Srbije” da je dr Jovana Stojković sve ovo teško podnela, te da sebi ne može da oprosti što je dozvolila da je Saša Mirković raznoraznim obećanjima uplete u njegove marifetluke a da se kaje što je i samim pravljenjem koalicije sa njim  uprljala svoju dosadašnju borbu i da je bačena ljaga na njeno ime, pa zbog svega toga ozbiljno razmišlja da prestane da se bavi  politikom.
Izvor: Novosti, Balkanska