Saša Mirković, sudskom presudom kvalifikovani magarac, okuplja opozicione pokrete

Saša Mirković, sudskom presudom kvalifikovani magarac, okuplja opozicione pokrete

Nekadašnji član, omladinac Saveza komunista Jugoslavije, pa vatreni socijalista, pokretni radnik i seljak, radikal pa naprednjak, estradni menadžer, Saša Mirković, našao je nove žrtve kojima će se prišljamčiti i tako pokušati sebe da vrati na političku scenu Srbije.

Posle napuštanja SNS-a, najverovatnije zbog nedovoljno velikog kolača koji je dobio, Mirković je krenuo u formiranje i rasformiravanje raznoraznih stranaka, pokreta, udruženja, razdruženja… i svaka priča se neslavno završila čim bi ga njegovi trenutni sapatnici ili saputnici malo bolje upoznali.

Trenutno se Mirković oglašava na društvenim mrežama pričom o formiranju nekakvog pokreta “Čuvari Srbije”, u kom se nalaze raznorazni, najblaže rečeno, čudni likovi. Od antivakcinaša, benzinaša, preko najverovatnije onih koji tvrde da je zemlja ravna ploča, pa preko Rumuna, Vlaha i raznoraznih tekila i gerila, skupili se ovih dana da spasu Srbiju.

Naravno da se među njima i po gabaritu i po intelektualnom kapacitetu izdvaja čuveni estradni menadžer Mirković. Sem ta dva kvaliteta, i navike da snima telefonske razgovore sa prijateljima, pa kasnije to koristi radi svoje lične koristi i raznoraznih manipulacija, Mirković se izdvaja još po jednoj činjenici, koja je potvrđena sudskom presudom.

Naime, kako je pisao novinar Predrag Popović, Mirković je “jedini čovek (?) sa sudskom presudom koja ga kvalifikuje kao magarca””

Predrag Popović je to izjavio posle najavljene Mirkovićeve kandidature na izborima za predsednika Srbije, od koje je naravno, svestan ljubavi koju gaje građani Srbije, a naročito Timočke krajine prema njemu, ubrzo i odustao:

Advertisements

I ovaj tekst i ovo podsećanje nema nameru ni da kudi, niti da hvali Mirkovića. Jednostavno, samo smo želeli da najavimo da sem Pinkovog rijalitija, koji kreće za par dana, građani Srbije će moći da prate, gledaju i trpe još jednu bruku, sramotu i ponižavanje, a moguće i humoristički program na nivou “Kursadžija” i sličnih fekalnih proizvoda, pa zato nek im je srećna i berićetna jesen u Srbiji 2018.

Balkanska