Ilić: Mirkoviću, ne mešaj mene i Koštunicu u svoje čergarske muljačine sa Mitrovićem

Ilić: Mirkoviću, ne mešaj mene i Koštunicu u svoje čergarske muljačine sa Mitrovićem

Posle pisanja nekih portala, čiji je vlasnik estradni menadžer Saša Mirković, da su nekakve proteste najavljene za 6. oktobar podržali Vojislav Koštunica i predsednik Nove Srbije Velimir Ilić, oglasio se demantijem sam Ilić:

“Demantujem izjavu koja se pojavila u medijima u vezi protesta 6. oktobra ispred Pinka. Nije bilo sastanka mene i Koštunice sa organizatorima najavljenog protesta i taj protest nema baš nikakve veze sa Novom Srbijom!”

Član rukovodstva Nove Srbije, koji je bio prisutan kad su Iliću pokazane izmišljotine Mirkovićevih portala, kaže za Balkanska da ne pamti da je video Velimira lića tako iznerviranog i zgroženog. Najviše ga je pogodilo uplitanje u tu prevarantsku priču i Vojislava Koštunice, sa kojim je Ilić veliki prijatelj i prema kome gaji ogromno poštovanje.

Posle reda psovki koje je tom prilikom, onako po srpski uputio Ilić, naš sagovornik pamti da je ilić više za sebe još dodao da “toj fukari niko i ništa nije sveto, pa upliću i Voju u svoje čergarske muljačine sa Mitrovićem!”

Inače, celu priču oko takozvanog protesta najavljenog za 6. oktobar, pojasnio nam je jedan od bivših saradnika Saše Mirkovića.

“Čergarske muljačine sa Mitrovićem”

On nas podseća da se izvesno vreme na televiziji Pink emitovala emisija “Nemoguća misija”, koja je poznata po tome što  se lažna voditeljka pojavila bez gaćica ispred tadašnjeg premijera Srbije Ivice Dačića, te da su ostali neraščišćeni računi između Željka Mitrovića i Saše Mirkovića.

Ilić: Mirkoviću, ne mešaj mene i Koštunicu u svoje čergarske muljačine sa Mitrovićem
Željko Mitrović hoće da isplati Mirkovića ali ne može, jer je nekadašnji estradni menadžer ili u zatvoru ili u bekstvu.

Mirković tvrdi da mu je za tu i još neke emisije Željko Mitrović ostao dužan neki novac. Željko Mitrović navodno priznaje da duguje Mirkoviću ali da se ne radi o sumi koju on traži, te da i da hoće da isplati Mirkovića, to ne može, jer je nekadašnji estradni menadžer ili u zatvoru ili u bekstvu.

Zato je Mirković, kao što je i do sada uvek radio samo za sebe, iskoristio opravdani gnev građana, prišljamčio se svojim izmišljenim pokretom ostalim udruženjima i pokretima i uz obećanje velike sume novca, preuzeo glavnu ulogu u tom čudnom savezu, te manipulišući i članovima i njihovim liderima zakazao protest ispred Pinka, kako bi posredno zapretio Željku Mitoviću i došao do svojih para. Naravno da se na tom protestu sam  Mirković neće i ne sme pojaviti.

Pošto mu je postalo jasno da najavljeni protest neće okupiti ni stotinak pristalica, onda je po oprobanom prevarantskom metodu, počeo da uvlači u svoju kaljugu i ljude koji nemaju dodirnih tačaka sa njim, kako bi privukao pažnju građana i možda još nekog neiformisanog doveo na taj privatni “protest”.

Najnovija laž njegovih portala je i da je i Saša Janković podržao najvljeni protest.

Advertisements

Ono u čemu je Mirković najuspešniji i šta mu je u stvari glavni cilj lagano se ostvaruje; uspeva da građanima do kraja zgadi opoziciju u Srbiji i svaki vid eventualnih okupljanja i protesta, a samim tim kao nagradu za obavljeni posao uništavanja opozicije, dobiće Mirković povratak u milost Aleksandra Vučića i oprost raznoraznih krivičnih i drugih prijava.

Balkanska